Evaluering af medicinskabe til værdier

Her på BAevaluering.dk elsker vi bare at nørde og fortælle historier fra de studerende i biotechs verden på DTU. I dette indlæg skal det handle om et tema, der ikke blot vedrører os, men også andre, nemlig medicinskabe.

Et medicinskab kan enten have mekanisk eller elektronisk låsesikring og er typisk noget, der anvendes steder, hvor flere mennesker har adgang. Det kan være plejehjemmets lager med medicin og værdier (mange kalder det også for værdiskabe), forsøgslokalet på uni eller DTU, den psykiatriske institution, lægeinstansen blandt narkomaner eller andre misbrugere osv.

Brugen er meget varieret, og finder naturligvis sted i høj grad, da folk ikke skal kunne stjæle medicin og sælge denne videre – eller tage den selv uden i høje doser uden kontakt til og recept fra egen læge.

Køb et medicinskab på nettet

Prisen på medicinskabe varierer naturligvis, men bærer ofte præg af, at det er offentlige instanser, som køber ind, det vil sige det ikke er firmaets eget penge, hvis man kan sige det sådan. Der vil derfor ikke nødvendigvis være styr på særlig meget, og selvom skabene kan fås billigt på nettet, er det ikke sikkert, man kigger der.

Hvis man alligevel prøver at søge, er der faktisk mange muligheder og varianter at kigge efter. blandt andet varierer farverne og materialet alt efter hvor sikkert det skal være. Ord som medicinskabe og værdiskab kan give en del interessante hits, men konkurrencen er måske ikke så stor, som man skulle tro.

Her på BAevaluering har vi prøvet mange værdiskabe af, og selv fingernemme, teknisk funderede nørder med speciale i biotek og medicin kan have svært ved at få fingrene i de interessante ting, der nu engang kan gemme sig i sådan et skab. Finsprit er dog noget nemmere at få fat på, da det står frit fremme til desinfektionsformål – og derfor ofte i stedet ender i drinks til kollegiefester i København, Lyngby og omegn. Nå, men held og lykke med skabsprojekterne ønsker I herfra, hø hø.