BA Evaluering af ejendomsmæglere på Frederiksberg

I vores lille gruppe kender vi alle til det at være fløjet fra reden og skulle stå på egne ben. I takt med at
indtjeningen stiger og man får flere og flere finanser er det oplagt også at se sig om efter en ejendomsmægler for at finde et nyt sted at bo.

Men når man som de fleste ikke har de store erfaringer med køb eller salg af diverse boliger, kan det være mere end svært at finde hoved og hale i hele den proces omkring evaluering af boliger eller værdisætning af samme. Netop derfor var mit bidrag til vores diskussion at jeg mente det var oplagt at vælge en ejendomsmægler som sin partner i selve processen.

Biotech og viden om Frederiksberg

Vi snakkede længe frem og tilbage om fordele og ulemper ved ejendomsmæglere. Vi blev næsten enige om at selve markedet var svært at evaluere da flere af os ikke havde den store viden inden for feltet. For at gøre det mere spændende stillede vi et fiktivt eksempel op for at lære os selv noget mere om selve ejendomsmægler-faget.

Vi ville finde en bolig på Frederiksberg eller i Valby og vi ville derfor tilknytte en ejendomsmægler som havde tilknytning til begge steder. Vi stødte dog ind en del problemer, for enten mente vi at ejendomsmægleren var for dyr, eller ikke levede op til andre krav vi havde til dem.

Det var lige indtil vi gutter fra BAevaluering fandt mægleren, som vi ville benytte, hvis vi skulle handle bolig, ABC Mæglerne. Denne mægler havde tilknytning til både Frederiksberg og Valby og ikke nok med det, de var ikke som de andre københavnermæglere.

ABC Mæglerne tilbød faste priser på deres servicer. Det eneste prisen afhang af, var typen af boliger. Man behøver jo ikke have meget viden om biotech for at se at det er et godt tilbud.

Valg af ejendomsmægler i Valby

Derfor blev vinderen af vores lille vidensdelingsoplevelse ABC Mæglerne, fordi de netop opfyldte vores krav, da de havde faste og gennemskuelige priser, og at selve ejendomsmægleren opererede i fx Valby. Derfor vil vores opfordring til dig være at hvis du skal se på ny bolig eller skal sælge, så er det værd at slå et smut forbi deres hjemmeside, og se om ikke det kan betale sig at benytte dem som mægler.