Max: Fed salgstræning gavner sundheden

Jeg har nu igen lyst til at skrive et indlæg her på bloggen, som mange jo følger med i, hvis man skal tro Google Analytics-programmet. Hvis du ikke kender mig, hedder jeg Max M. Edica og er kronisk vild med at kritisere og debattere sundheds-emner og medicin. Jeg er også glad for at se på sjove links fra nettet og besidder en del humor! Bare så du er advaret på forhånd.

Hæng på, for nu bliver det lidt vildt. Det handler nu om sundheden i at sælge og drive en virksomhed. Et meget bredt og anderledes emne, men Danmark rummer desværre ikke den store iværksætter-kultur, da vores system er bygget op omkring velfærd, høj skat og de stereotype roller arbejdsgiver og lønmodtager. Det er med andre ord ikke altid helt let at være en max vild iværksætter, som gerne vil etablere en software, som kan sælges, starte en isbutik, drive et træningscenter uden at kunne låne penge osv.

Prøv en freelancesælger og lidt billig salgstræning

I disse tilfælde er det rart at kunne få lidt ro i sindet og gavne sin egen økonomi og sundhed som iværksætter ved at lave nogle salg. Uden salg, ingen iværksætter og ingen penge. Kun drømmen tilbage.

Så ja, salg er nødvendigt, eller drejer man jo nøglen om. Det er ikke sundt for ens familie, når det sker. Ingen penge til sofa eller husleje eller mad måske endda. Heller ikek sund mad! Ja, ja. Indlægget her handler om, hvordan man kan få skubbet lidt gang i salget uden at være en sælger. Du tænker måske på at hyre et eksternt salgsbureau til at ordne det hele for dig, men det kan være dyrt i længden og løbe op hurtigt.

Firmaet Oxe & Co. er et anderledes firma, som sørger for at sidde og arbejdet ude i firmaet for at lave salgstræning eller hos den enkelte iværksætter – eller salgsafdelingen i et firma af en vis størrelse f.eks. Måske du allerede kender dem? Salgstræning handler om at se på et produkt og så oplære den enkelte i et virksomt manus og sørge for, at salget kører, og at der bliver fulgt op på tingene.

Max om freelancesalget

Man kan også bare hyre en af Oxes freelancesælgere men for mange er løsningen simpelthen at lægge vanerne på hylden og lære telemarketing selv! Hvorfor ikke prøve noget, som er sundt for privatøkonomien? Og samtidig gavner din sundhed i det lange løb!

Konen skrider nok, hvis du ikke får gang i salget før eller siden, thi der skal økologisk mad på bordet, siger hun jo. Og det synes jeg – Max – også………

For resten kan jeg lige skyde ind fra højre med min sunde skepsis, at den herre Oxen også bedriver et firma, hvor han sælger pladser for kontorhoteller . Iha, sikke en driftig herre. Læs mere i førnævnte sælgerlink!