Få en fair pris på trappevask i København

Trapperne er det første, der byder velkommen til gæsterne. Men det er også det første sted, der kommer til at bære præg af den megen trafik i bygningen. Hos syrent.dk kan I altid få en god pris på trappevask.

Der er forskel på, hvor stort et behov, man har, og hvor ofte, trapperne skal vaskes. Særligt i den våde tid bestiller mange af vores kunder hyppigere besøg. Det er dejligt at slippe for at få slæbt snavs med ind i lejligheden. Og man vænner sig jo rigtigt nemt til at komme hjem til en pæn og velduftende trappegang!

Måske har I pt. en ordning, hvor beboerne selv står for at vaske trapperne? Eller måske vil I gerne se et konkurrerende tilbud til jeres nuværende rengøringshjælp? Vi er godt med på pris – og det ser godt ud, når vi har været der med kost og spand.

Book os til trappevask og som viceværter!

Firmaet SyRen leverer professionel trappevask i København og omegn til private ejendomme, boligforeninger, institutioner og erhvervsejendomme. Alle vores medarbejdere har over 7 års erfaring i firmaet – jeres garanti for, at arbejdet bliver udført ordentligt og har høj kvalitet.

Vi går meget ind for miljøvenlig rengøring, så vi bruger altid svanemærkede rengøringsmidler til trappevask, vinduespudsning m.v. så det hele ikke ligner en omgang vicevært Meyer med blot snak og tomme ord.

Vores ansatte er tilfredse og har fair arbejdsforhold, for vi har DS-overenskomst. Vi overholder altid vores aftaler og er kendt for vores fornuftige trappevask-pris. Vi har mange glade kunder i København og omegn – og vi har også plads til jer. Book os på www.syrent.dk