Rensning efter brandskade og røgskader

Har du været udsat for brand står du overfor en svær opgave. Du skal nemlig til at rense bygningen for sod. Alt efter hvor slem brandskaden har været, kan dette godt tage lang tid – men når alt sodet er væk vil lugten også forsvinde.

Ved du allerede nu, at du ikke kan klare denne store opgave, findes der mange virksomheder som gerne vil klare opgaven for dig. Oftest kan det være en god idé at få en professionel til det, da du er sikker på at alt bliver taget.

En typisk procedure efter en sodskade vil være som følger:

1. Privat rengøring bestilles til indbo
2. Lugtsanering af skadestedet og indbo
3. Nedpakning og flytning af indbo
4. Opbevaring af indbo

Alt efter hvilket firma man får til at klare opgaven vil der være nogle flere trin. Det er vigtigt, at du får fat på et firma som har stor erfaring med denne type opgaver for at undgå ubehagelige overraskelser når betaling er sket og arbejdet er færdiggjort.

Da konkurrencen er stor på markedet kan du altid presse prisen lidt ned. Er det ikke en hastesag kan du indsamle tilbud fra forskellige firmaer og derefter forhandle dig til en bedre pris end først angivet.

Brug for hjælp med skadeservice? Vi ved mere

Hvis du har brug for en pålidelig rådgiver hjælper vi dig gerne. Vi kender til de mange løsninger som er på dagens marked, og vi kan derfor hjælpe dig til en tryg og god fremtid.

Der findes også mange forskellige måder hvorpå man kan fjerne sod og lugten i tæpperne og gardinerne. Den ufaglærte har ikke en chance for at følge med når en faglært snakker, og ved at få os til at hjælpe dig er du sikker på at du ikke får en andenrangs-løsning.

Efter en brand kan det være en kompliceret opgave at rense en bygning helt for sod og dermed lugt. Vi er i gang med at oprette en artikel her ang. gode råd om afrensning og hvilke firmaer og løsninger, der findes på markedet.

Skriv gerne en  kommentar i felterne til dette med gode ideer og inspiration. Vi søger også gerne kilder på området, som gerne vil fortælle om deres skader.

De fleste firmaer har gode erfaringer med denne type opgaver og er vant til at opnå målet, således at der ikke efterfølgende føles ubehag i form af lugt, sod eller lignende. Er skaden sket, rådgiver og hjælper vi gerne med, hvad der skal gøres for at sikre en god og tryg fremtid, hvor branden har været, så kontakt bloggen.

VIDSTE DU? Behandling af lugt og sod kan udføres gennem arbejde med økologiske produkter (miljøvenlig rengøring), der også er svanemærkede.