Evaluring af skadeservice i Danmark – fjern lugt i boliger

Hvis ikke indeklimaet allerede er blevet lidt træls, så vil det med garanti blive det. Det er primært, hvis du enten ryger eller har husdyr. Det er dog en smagssag, hvorvidt man synes at indeklimaet trænger til en kærlig hånd eller ej. Der skal ikke nødvendigvis være tale om skimmelsvamp eller andre skader i boligforeningen eller hjemmet – man kan altid få udført en omgang billig skadeservice i hjemmet.

Det er klart noget, vi har benyttet her på bloggen på BAevaluering.dk – alt hvad der kan gøres for at fjerne lugt og gamle svampevækster, skal bare udføres med det samme for at mindske sundhedsfaren i hjem eller kontor. Og kemi er jo noget, vi ingeniørspirer rent faktisk forstår sig på og derfor kan evaluere løs på (thi BA – bachelorer – er vi!).

Ozonrens kan gøre underværker i den forbindelse. Man skal dog være meget forsigtig, når man anvender ozonrens, da det både er stærkt og helbredsskadeligt. Det skal helst anvendes under de rette forhold, hvilket kan være kompliceret. Du bør derfor overveje, om du skal have en professionel, som har erfaring med at anvende ozonrens, til at klare din opgave – det kan i mange tilfælde godt betale sig.

Ozonrens anvendes oftest, når der er tale om meget dominerende lugte, såsom røg. Har du overtaget enten en bolig eller en bil fra en ryger, så kan det i nogle tilfælde være nødvendigt med en omgang ozonrens. Det fjerner lugten hurtigt, effektivt og billigt. Skal du have en professionel til at klare opgaven, så koster det et par tusinde, alt efter opgavens omfang.

<h2>Sjællandsk skadeservice der virker</h2>

Det vigtigste i forbindelse med ozonrens er, at man skal holde sig på afstand. Der må hverken være mennesker, dyr eller planter i nærheden af rummet, som har fået en omgang med rensen. Fordelen er, at en ozonbehandling er så stærk, at den blandt andet også nedbryder bakterier. Men anvendes det ikke under de rigtige forhold, så kan det hurtigt blive meget farligt.

Det anbefales derfor, at du læser dig klog på emnet, så du ved præcis, hvordan det skal anvendes. Vil du helst undgå dette, så bør du kontakte en professionel, som kan klare opgaven hurtigt og effektivt. Du kan med fordel få nogle tilbud på opgaven, så du får en skarp pris på ozonbehandlingen. En af de mere ukendte, men seriøse udbydere af skadeservice på Sjælland og i Storkøbenhavn hedder i øvrigt Syren ApS og kører med et fair og billigt prisniveau i fht. ISS. De ser også på ozonrensning og skadeservice til private hjem, som kan fjerne lugt.

Hvis boligforeningen eller kontoret også skal have renset hele opgangen og have udført akut trappevask, er det sikker også noget, som kan ordnes til en fast, fair pris. Tal med Kroman fra Syrent.dk – når også skadeservice skal op at stå! (Og nu på BAevaluering.dk….)