Bøf og bowling til firmafest og julefrokost

Hvorfor ikke prøve bøf og bowling til næste firmafest?

I dette blogindlæg skal det nemlig omhandle bøf og bowling, for hvad ville verden være uden disse to udmærkede fænomener i vores hverdag – eller weekend? StatoilGazellen her er som sædvanlig ude efter humoristiske vinkler på erhvervslivet, og bowling er som sådan både festligt og lidt sjovt, trods det faktum, at alle mennesker har prøvet at bowle og måske ikke finder det nyt og ‘æggende’ som sådan.

Selv hos det überkendte kongefirma Statoil kendes der til konceptet med at spise en god bøf og så kaste sig ud i partybowling, men ikke alle bowlingcentre tilbyder ordentlig mad eller holder åbent længe nok, til man kan kalde det en ordentlig firmafest.

Så det gælder om at sondere terrænet og finde et oplagt sted i lokalområdet eller regionalt. Gazellen her kender til en del steder, og hvis man bor i København og omegn, er f.eks. Ballerup Bowling eller centret i Valby oplagt, da begge steder har spisning.

DGI Byen tilbyder vist ikke spisning og partybowl sådan rigtigt, mens stedet i Valby ofte kører med buffet efter diverse verdensdele (altså ikke kropsdele) – men hvorfor ikke tage de to første muligheder med på tegnebrættet, når Statoil-medarbejderne aka. Circle K-crew indtager natteliv til næste julefrokost eller firmafest om sommeren.

Bøf dig glad og spil bowling om shots

En god bøf tager man aldrig fejl af, sådan en velhængt oksesatan af en steak med de små, let blodige sveddryp, når den tages af panden. Mmmh, ikke værst, vel?

Hvis du ikke kender til partybowling, handler det typisk om at vælte kegler for at vinde shots – og bowlingcentret tænder op for musikken og stroboskop-lyset kører rundt, mens dansegulvet indtages.

Julefrokost med partybowling og før det bøf er typisk noget, mange firmaer har benyttet sig af, da man ikke går helt galt i byen, og mange centre i provinsen især lever også fint af det, selvom konceptet ikke er så nyt.. En DJ har visse steder og samt måske en trendy lounge til kunderne, ligesom det er tilfældet hos evigt populære http://ballerupbowling.dk  nær Malmparken St. hvor man også har gokarts i hallen ved siden af – yes! – men til FØR maden. Så pas på. Firmaets aktuelle tilbud kan findes, hvis man klikker på tilbud i dette link i artiklen.

* * *

Vi håber, det var info nok ang. dette koncept inden for bowlering, ellers må I endelig lægge en kommentar ud på sitet. Og hav det knaldfedt derude bag skærmene, vi kører snart på med flere blogindlæg med fede links og gode nyheder fra det danske erhvervsliv helt generelt.