Jagten på en sund ejendomsmægler

Her er Max M. Edica tilbage for fuld hammer med et skarpt indlæg ang. sundhedsdebatten inden for ejendomsmæglere. De er nemlig ikke særlig sunde, da de ofte suger vores privatøkonomi for midler, men heldigvis er der råd for det.

Man skal kigge sig for og finde et fair salær. også selvom det er f.eks. området Frederiksberg, der er kendt for at være den dyre ende af København, der hverken er sund eller billig i det hele taget!

Nå men, din ejendomsmægler på Frederiksberg skal kunne hjælpe hele vejen. Det kan være overvældende at skulle ud og købe ny bolig – især hvis man ikke har prøvet det før. Derfor kan det være altafgørende, at man har en ejendomsmægler, der kan hjælpe gennem hele processen. Han eller hun skal kunne hjælpe, ikke bare under selve købet af huset, men også når der skal sættes ord på drømmen, og drømmehuset skal findes.

Og at sætte ord på drømmen kan være svært, for hvad er det lige man har brug for, råd til og måske egentlig godt kan undvære; det er svære spørgsmål at skulle svare på selv, men med den rigtige ejendomsmægler, vil din boligsøgning på Frederiksberg blive meget lettere.

At købe eller sælge hus for første gang

Når du skal ud og købe hus for første gang, kan det virke som et uendeligt stort projekt. Gennem et målrettet møde med en kompetent og professionel ejendomsmægler på Frederiksberg, kan drømmen om huset dog komme meget tættere på.

Ved hjælp af en række spørgsmål, der leder i retning af det liv, som du eller I ønsker at leve, vil mægleren kunne spore sig ind på de rammer, der kræves, og dermed kan det perfekte hus findes. Sådan en samtale kan virke personlig, og det er derfor vigtigt, at man har tillid til sin ejendomsmægler, så man føler, at man har lyst til at sætte ord på drømmen og dele den.

Et godt samarbejde mellem kunde og mægler er et samarbejde baseret på tryghed og tillid. Gennem tryghed og tillid vil der kunne opnås tilfredshed gennem hele boligsøgnings- og købsforløbet.

Er du en kunde, der ønsker at få en ejendomsmægler til at sælge dit hus, er det også vigtigt, at der er tillid mellem parterne. Som kunde skal du blandt andet have tillid til, at mægleren vurderer dit hus passende og sælger det til den rigtige. Et hus, der har huset en familie gennem flere år, vil rumme rigtig mange minder, og det kan derfor være en svær beslutning at sælge det. Dette skal mægleren være indstillet på og gennem
professionalitet og faglighed være parat til at hjælpe på mange tænkelige måder.

Når du sælger dit hus, vil du mange steder blive tilbudt en ”solgt eller gratis”-aftale, så du altså ikke skal betale, hvis dit hus ikke bliver solgt. Dette giver også dig som kunde en tryghed for, at der bliver gjort et stykke arbejde for dig.

Så slug trygt en urtepensil og lad andre klare arbejdet! Jeg har selv fidus til gutterne her på denne side, men I vælger jo selv, venner! Abcmaeglerne.dk