Dette er fagbloggen A-skadeservice, der primært ser på fag inden for skadeservice og rengøring.  Vi er sat i verden for at give dig tips, så du bedre selv kan være i stand til at afrense mure eller skure mug fra fliserne, men også for at berette om seriøse rengøringsfirmaer og skadeservice-firmaer og anmelde deres service på sitet.

Vi håber, at I allesammen vil tage godt imod A-skadeservice og støtte det ydmyge initiativ på nettet.

”Det kan lyde som en floskel, men hellere være affaldsmand eller afrenser af dødsboer end slet ikke at være …”
Citat: Skade-Hamlet

Vi udarbejder for øjeblikket temaer inden for følgende emner. Alle skal være velkommen til at kommentere med forslag til andre gode emner inden for skadeservice og rengøring herunder!

Skadeservice-tips – og hvad vi arbejder på

For tiden har vi fokus på at udvikle temaer inden for vandskader, brandskader,
skimmelsvampe og årsager til skimmelsvamp. Er du blevet udsat for en af de førnævnte skader, er det vigtigt at du handler hurtigt og ved hvordan forløbet fremover skal være. Læs artiklen om vandskader og skadeservice her.

Ved en vandskade er det vigtigt at du reagere hurtigt, da du kan forhindre vandskaden i at udvikle sig. Vi anbefaler at du læser vores artikel om vandskader og skadeservice, da du hurtigt kan danne dig et overblik med tips og gode råd.

En brandskade derimod er noget mere kompliceret. Her skal du i gang med at rense din bygning for sodskader, røg og mange andre ting. Vi har samlet lidt informationer om brandskader, som du kan tage et kig på og danne dig et overblik over hvad du kan gøre. Vi har til en start lagt lidt info om brandskader ud.

Skimmelsvampe kommer oftest på grund af fugt i boligen. Der kan selvfølgelig være andre årsager til skimmelsvamp, og uanset årsagen bør du fjerne dem straks. Læs vores første tema på bloggen, der omhandler årsager til skimmelsvamp →

Kontakt dit forsikringsselskab

Er I blevet ramt af en skade, er det vigtigt at i finder en løsning i samarbejde med jeres forsikringsselskab. I skal altid have informeret forsikringsselskabet om hvad der er sket og hvad i har tænkt jer at gøre i fremtiden.

En løsning med forsikringsselskabet bør indeholde genhusning. Genhusning bliver altid leveret med mad, sengelinned, internet og andre fornødenheder som er nødvendige for at oprette en fornuftig og tryg hverdag.

Når i oplever en slem skade, som i ikke selv kan holde under kontrol anbefales det at i straks kontakter et skadeservicefirma. Alt efter hvem I kontakter kan i finde firmaer som har døgnvagt. Genhusningsprogrammer i fht. erhverv omfatter også opgaver med skoler, skadede fabrikker og andet. Den skadede enhed skal gerne holdes i bedst mulig drift under et givent skadesforløb.

 

maskine til affugtning