BAevaluering ser på ejendomsmægleren i Nordvest

BAevaluering er først og fremmest en blog af og med studerende, som arbejder seriøst med biotech på DTU og elsker at skrive BA-opgave. Vi ser dog også på andre aktuelle emner, når vi får skrivekløe og ejendomsmæglere er denne gang emnet. Nærmere betegnet det at være ejendomsmægler i Nordvest.

En københavnsk bydel, der er nok er lidt udskældt, men absolut er blevet mere populær med tiden, nu hvor en billig studiebolig eller et velgnet forældrekøb som lejlighed er blevet svært at skaffe i København. Alle vi studerende med biotek-baggrund kunne godt bruge sådan en bolig, men den er svær at skaffe – og hvis fiktionens JEppe K agerer udlejer eller sælger, bliver prisen nok tilsvarende høj.

En ejendomsmægler er nok lidt for fin til Nordvest-kvarteret helt generelt, tænker man. Men dog ikke. Der er kommet godt med penge i at sælge boliger i kvarteret, der stadig er det billigste i hovedstaden og derfor enormt efterspurgt af førstegangskøbere. Men hvordan finder man en fair, fornuftig og billig ejendomsmægler, hvis man skal sætte til salg, købe eller måske leje noget i en periode?

I forhold til Nordvest som område har blandt andet den uafhængige kæde ABC Mæglerne erfaring med at kende områdets fordele og prissætte andele såvel som ejerlejligheder. Og rækkehuse, for de findes også i området! (Skal man ikke glemme)

De har nogle af de laveste priser i hovedstadsområdet og kører med faste, gennemskuelige priser, så selv en studerende kan have råd til at benytte deres kompetencer. Boligvurderingerne er gratis og der er en flot rating, altså kundetilfredshed, ifølge BAevaluerings unge reporter, som slog et smut forbi webfænoment BOligsiden – der kan betegnes som en seriøs form for Trustpilot for boligejere.

Det er nemlig ægte personer, der lægger vurderinger ud, og kundernes identitet bekræftes via fakturaer af hjemmesiden. En smart ting, tænker BAnørderne her, som godt kan lide, der er styr på tingene. Ikke blot mht. indholdet i kanylerne, når vi skriver BA-opgave, men også på internettet.  ABC Mæglerne bor på Frederiksberg, men vil så gerne køre en tur til KBH NV og se på din bolig.