Erhvervslokale-nyt: Kommende Gazeller bruger Voxeværket

Erhvervslokaler, kontorfællesskab, kontorhotel, ja kært barn har mange navne, tænker Gazellen, mens den trasker afsted hen ad gaden. Den skal mødes med en ung fremadstormende gazelle i nye, lækre erhvervslokaler her i byen.

Nå, dér er det. Voxeværket hedder det. Flot ser det ud. Erhvervslokaler i to etager, en summen af liv og parkering lige til døren. Ser nok ikke værst ud, hvis man vil vækste.

Indenfor i Voxeværket er der en god stemning af driftige iværksættere og initiativrige entreprenører i lækre
erhvervslokaler. Det innovative miljø får det til at krible i Gazellen, som straks mærker, at Voxeværket er det rigtige sted for alle, som søger gode erhvervslokaler. En salig duft fra kantinen kilder Gazellen i næseborene, mens den tager trappen i to spring. Hurtigt finder den sin gazelle partner ovenpå.

De føler sig begge hjemme i det innovative miljø. Grønne planter skaber en behagelig atmosfære og der er en summen
af liv og en duft af nybrygget kaffe. Det føles godt at være her i Voxeværket – det er langt bedre end at sidde derhjemme i kælderen med en laptop på skødet.

Erhvervslokaler over hele landet

Men hvad er nu det, Gazellen hører? Udover flotte kontorfællesskab og erhvervslokaler byder Voxeværket også på udviklingsforløb med træning, sparring og tilbud om personlig og faglig udvikling. Og det får det til at krible i Gazellen igen. Den har svært ved at holde sig i skindet.

Den brænder efter at springe afsted efter alt det, der har med udvikling at gøre. Her i Voxeværket er der virksomhedsorienteret udvikling og gratis rådgivning til alle, der har lyst og behov – og hvem har ikke det. For hvor mange dygtige vækstcentre findes der lige, som ejes af erhvervslivet selv?

Voxeværket skaber virksomhedsliv

Gratis internet giver glade lejere, lyder mottoet i Voxeværket, der startede som et kontor i Roskilde. Det lægger gazellen mærke til, da den glad springer rundt fra det ene rummelige mødelokale til andet. Den bremser hårdt op, da den når den hyggelige kantine, hvor frokostbestillingerne står klar. Gazellen bliver straks budt på en bid brød af en venlig sjæl.

Veltilpas bevæger den sig rundt i huset og oplever, hvordan Voxeværket byder på salgskurser, iværksættercafé, Advisory board (et nyere ord for at have en bestyrelse – gratis!) og et godt socialt fællesskab i huset. For en gazelle er det ikke hverdagskost, at der altid er gjort rent, kaffe på kanden, papir i printeren, mødelokaler til rådighed og et godt køkken med mulighed for at bestille frokost.

Ja, faktisk virker det som om, man kan tænke på at vokse og vækste uden at skulle tabe den nye gazellepris på gulvet midt i al travlheden. Meget rart, ik’. Er du ude efter et kontorfællesskab i Odense, står stifter Henrik Oxe på stikkerne for at komme i kontakt med dig!

kontorhoteller