Jagt en billig boligadvokat på nettet

Har du brug for en billig boligadvokat? Som kan sit kram, kender reglerne til bunds og arbejder målrettet for dig? Det er vigtigt at have styr på det hele, når du handler bolig, hvad enten det drejer sig om køb af hus, ejer- eller andelslejlighed. Hos JAAS ApS finder du kompetente, men billige boligadvokater, som hjælper dig for en fast aftalt pris. Ingen skjulte omkostninger.

Vi lytter grundigt på dig, sætter os ind i din situation og forklarer dig tingene, så det hele bliver til at forstå. Brug din boligadvokat til at gennemgå købsaftaler og alle de øvrige dokumenter ved køb og salg, så er du sikret bedst muligt juridisk imod urimelige kontraktvilkår, faldgruber i vedtægter mv.

Boligadvokaten varetager dine interesser uafhængigt af banker, ejendomsmæglere eller forsikringsselskaber. Oplever du f.eks. uoverensstemmelser om lejekontrakten eller andre boligforhold, er det uvurderligt at have en god boligadvokat i ryggen. Står du over for en retssag, så hjælper vi dig hele vejen igennem.

Tag boligadvokaten med på råd i jeres hushandel

Vi kender paragrafferne til bunds, og det kommer dig til gode. Vil du evt. ansøge om fri proces og have et godt overblik over dine muligheder? Vi tilbyder dig professionel hjælp og kompetent rådgivning, som giver dig tryghed. Alt sammen til helt fair priser, for vi synes, at alle skal have ret til advokathjælp.

Vi taler selvfølgelig, så alle slags kunder kan forstå det, det drejer sig om, og tager god hånd om dig, dine bolighandler og sager fra start til slut. Se selv, hvad kunderne siger på www.advokatjaas.dk , hvor du også kan tjekke vores rimelige priser.

Statoilgazelle ønsker held og lykke med boligjagten i det nye år!