Sund økonomi: Ejendomsmægler på Frederiksberg presser prisen

Jeg hedder Max M. Edica og er som altid på jagt efter den gode sundhedshistorie. Denne gang handler det om en sund, god økonomi i den private husholdning og salg via billige ejendomsmæglere. Se, det er noget der kan fremme finanserne derhjemme og dermed sundheden, forstås!

Mange ejendomsmæglere i den lille kommune Frederiksberg mærker en øget konkurrence, når de skal ud og skaffe kunder. Det skyldes ikke mindst, at kunderne går efter mæglerne med de laveste salærer, og der er faktisk op til 40-50 % at spare, hvis man er heldig og går efter mæglere uden de store annoncepakker!

Der findes en del ejendomsmæglere på Frederiksberg og de oplever, at kunderne er blevet langt mere prisbevidste. De vil vide, hvad det er, de får for deres penge, når de betaler en mægler et salær, og de vil have garanti for, at der ikke kommer overraskelser, når den endelige regning skal betales i form af ekstra gebyrer eller opkrævning for tillægsydelser. Desuden vil kunderne kun betale, hvis de rent faktisk får solgt deres bolig. Derfor går rigtig mange også efter ”solgt eller gratis”, når de skal vælge ejendomsmægler.

Max: Find en sund, billig ejendomsmægler

Hos ABC Mæglerne, der sælger boliger på Frederiksberg og i Valby, hilser man denne udvikling velkommen. Her har man allerede et fast lavt salær, ”solgt eller gratis”-service og en ”alt inklusiv”-politik. Og her er man sikker på, at de nye tendenser i mæglerbranchen er kommet for at blive.

Man oplever, at kunderne generelt har sat sig godt ind i priser, før de tager kontakt til en mægler. Og at man gerne indhenter flere tilbud, før man vælger den, der skal sælge ens bolig. Samtidig vil man have garanti for, at prisen holder og at ens bolig rent faktisk bliver solgt, hvilket man godt kan forstå hos ABC Mæglerne.

Mere mådehold i forhold til honorarer … Når mæglerne på Frederiksberg oplever en langt større prisbevidsthed hos sælgerne, skyldes det en generel øget forbrugerkritisk holdning i befolkningen. Efter finanskrisen og enden på den store forbrugsfest er der nemlig kommet langt større fokus på mådehold.

Folk oplever ikke længere den samme prisfest, når de skal sælge bolig og derfor er de også mere opmærksomme på prisen. Når overskuddet ikke længere er så stort, synes man ikke længere, at man kan klatte pengene væk på honorarer til ejendomsmæglere.

Så hvis du er max. krejler, handler du prisen ned og gør din privatøkonomi lidt sundere. Og mere helsegod! Der er en del billige ejendomsmæglere på markedet nu, men ikke alle er lige seriøse og interesserede i at gøre kunden glad. Så følg et godt råd fra MR. Blogger Max M. Edica og brug dine penge på en sikker mægler som f.eks. ABC Mæglerne. Så bliver der flere penge til kosttilskud og en sund livsstil, selvom du bor på Frederiksberg, der er noget dyr i det for mange borgere.