Okse – gazellen inden for salgstræning?

Her på vores skønne erhvervsblog er der ofte humor indblandet. Gazellen og væksten i dansk erhvervsliv er ofte det gennemgående tema, ligesom Statoil og andre tankstationers pølser tit dukker op på nethinden. Det vil den kvikke læser nok også opdage.

I denne artikel skal det dog handle om en sjælden dyreart inden for dansk erhverv, som stadig ikke er super kendt, men i den grad har potentiale til at springe ud som en gazelle og få en pris i Børsen – trut trut. Dyret hedder en okse. Eller en Oxe, hvis man skal være mere præcis.

Salgstræning med garvede freelancesælgere

Oxe er nemlig efternavnet på en garvet sælger, som driver sit eget firma inden for salgsledelse og salgstræning i Roskilde og omegn. Faktisk bruger mange virksomheder over hele Sjælland hans ekspertiser. Henrik Oxe er meget driftig og har stor erfaring inden for området.

Firmaet driver de større virksomheders egne salgsafdelinger i en periode gennem coaching og salgstræning, og når afdelingen kører af sig selv, rekrutteres en ny afdelingsleder til stedet eller samarbejdet afsluttes midlertidigt.

Oxen er dog også glad for iværksætteri, hvorfor han ejer et moderne, lækkert og nyt kontorfællesskab beregnet til iværksættere, som gerne vil have noget gratis sparring inklusiv i huslejen, men ikke har en bondegård at rutte med.

Nå, men det var som sagt salgsledelsen og salgstingene, vi kom fra. Oxe & Co, som firmaet så smukt kalder sig, er et erfarent foretagende inden for området, som også tæller perioder, hvor en lidt mindre virksomhed måske har behov for at have en freelancesælger siddende til at varetage salget i et givent segment eller helt genelt (come on, Statoil – skal I ikke sælge nogle flere pølser….hmm, dårlig joke).

Fra okse til Gazelle?

Anyway – du kan læse mere om Oxens salgstræning nu eller måske vælge at fordybe dig i udvalget inden for konsulenter og freelance-sælgere.

Oksen/Oxen kan måske lyde som en gnaven, stor udgave af et savannedyr, men som et udfarende, stolt dyr med megen erfaring og pondus er okserne jo værd at “danse” med. Om firmaet er en kommende gazelle-kandidat, ved vi dog endnu ikke her på redaktionen, men vi ønsker held og lykke med projektet!

Hvis nogen skulle ligge inde med andre idéer til fine dyrehistorier om danske virksomheder, hører vi gerne nærmere i fremtiden …