Gazellen ser på boligadvokater

Boligadvokaten fra København – en uvildig konsulent

Man tænker nok ikke over det i det daglige, men boligadvokater og advokater fungerer på sin vis som private eller erhvervsfirmaers konsulenter på tilkaldebasis. Enten når lokumment brænder og en retssag står for døren, eller når der skal laves nogle nye dokumenter i bolighandlen og firmakontrakter.

Et eksempel på en boligadvokat i København er javed Aslam, som er certificeret efter Danske BOligadvokaters regler. Han skal derfor agere 100 % uvildigt og være køber eller sælgers mand. Ikke noget med skjulte provisioner som banken, der henviser til deres investeringsafdeling.

Man hører ikke så meget til boligadvokater i det offentlige rum, men den som lever skjult, lever godt og kan også høste en Gazelle-pris! Advokatfirmaet JAAS, som føromtalte firma hedder, er et relativt nyt firma, men har oplevet stor vækst fra start, da Javed har ageret boligadvokat igennem en del år. Han hjælper private og erhvervsejendomme med paragraffer og kontrakter, før det for alvor går galt, og kæmper for kundens ret, hvis det først ender galt og bliver til en retssag.

Det kan f.eks. handle om lejeret, hvis en lejer ikke vil fraflytte en bolig, eller være et spørgsmål om en bolighandel, der skal være fair for begge parter. Der skal tages højde for skjulte mangler i boligen før handlen og indskrives sætninger, der kan beskytte, hvis tingene generelt kunne gå galt.

I en by som København oplever mange lejere en for høj husleje, hvilket kan ende i retssager. Men gamle boliger med skimmelsvamp i tynde vægnicher eller problematiske kontraktforhold omkring længder eller regler for leje kan også optræde.

Det er altid gratis at indhente et tilbud hos JAAS, så hvorfor ikke gi’ den Gazelle-meget gas og spørge på en pris ang. kontraktforhold før bolighandlen finder sted. Og det måske går galt?