Gazellen spørger: Ejendomsmægler i Valby eller ej?

Denne gang skal det handle om ejendomsmægler-branchen. Helt konkret de ejendomsmæglere, der specialiserer sig i områderne Frederiksberg og Valby. Nå, hvorfor det, tænker I? Jo, det bunder i en rejse, som jeres blogger selv har taget. Hør bare her:

Urbaniseringen til de større byer fortsætter, og denne blogger har selv fulgt strømmen af mennesker. Jeres Gazelle tog selv tidligere beslutningen om at flytte fra de sandede forhold på Afrikas tørre sletter og til København. Det var her, det skete, og det var her, at flere og flere virksomheder sprang frem. København er for langt de fleste stedet, hvor man som lille virksomhed har de bedste forudsætninger for succes.

Gazellen valgte den sikre løsning – en ejendomsmægler

Men det er jo ikke ligefrem en nyhed. Nej, men når bloggeren her tager udgangspunkt i dengang, Gazellen selv flyttede, var der en masse tvivl. Det var svært at finde et sted, der levede op til kravene, for det skulle jo gerne være et roligt sted, hvor man kunne falde til.

Det måtte også gerne være noget med store grønne områder i nærheden, og så ved I jo også, at jeres blogger er svært glad for en hotdog fra Statoil efter en hel dags hopperi. Så en tank i nærheden ville heller ikke være af vejen.

Hvordan finder man så det bedste sted? Gazellen vidste det heller ikke. Vi prøvede at klare det selv, men da vi var tæt på at få plads i zoologisk have, var der bare noget, der ikke virkede rigtigt – de virkede så ugæstfri. Derfor besluttede jeres blogger kort tid efter at sætte sin lid til en, der kender til boligmarkedet og gazellens behov: En ejendomsmægler. Det skulle vise sig at blive en god idé.

Har du brug for hjælp til boligsalg på Frederiksberg?

Ligesom Statoil-gazellen prøvede at finde en bolig uden mægler, så er der mange i dag, der prøver at købe og sælge selv. Uden professionel hjælp. Det er vældig populært at klare skærene selv, men overvej alligevel farerne ved det. Med en ejendomsmægler er man i hvert fald godt stillet i en forhandlingssituation.

Selv-sælgere er ofte i risikozonen for at give større afslag på købsprisen, end en ejendomsmægler ville det. Det er et spørgsmål om erfaring og viden om boligmarkedet. Simpelthen.

Egentlig kan man ret simpelt stille det op, som følger. Du skal sælge din lejlighed, og det er et spørgsmål om ret mange penge. Vil du selv tage chancen ved et salg, eller vil du have en person, der tidligere har solgt hundredvis af boliger til at håndtere de mange kræsne købere, som selvfølgelig aller helst vil købe så billigt som muligt?

Hvis du har besluttet dig for at flytte og gerne vil have en ejendomsmægler med på råd, så find en der ved noget om det pågældende område. Tag for eksempel to populære områder i hovedstaden, hvor Gazellen selv er hoppet til: Valby og Frederiksberg.

Find en dygtig ejendomsmægler i Frederiksberg og Valby

Der er mange dyre adresser i både Valby og Frederiksberg, så for at navigere rundt i priser, marked og udvalg, kan man alliere sig med en specialist på de områder. ABC Mæglerne er en, der har stor erfaring med salg af boliger i Valby og Frederiksberg, så tag et kig på deres hjemmeside.

Man oplever ofte, at ejendomsmægleres priser kan være uigennemskuelige, men sådan er det ikke med denne, vi har fundet. Et umiddelbart kig på deres hjemmeside afslører, at priserne står på forsiden, og de fortæller, hvad det koster at lave et samarbejde med dem. Det kan jeres Gazelle lide. Så tag et kig på forbi den nye hjemmeside.