Privat rengøring på Frederiksberg med Statoilgazelle

Gør som mange af dine naboer på Frederiksberg og få billig privat rengøring udført fast derhjemme. Vi har i mange år udført privat rengøring og er derfor erfarne inden for området. Vi kender de gamle villaer og herskabslejligheder, som ligger på det smukke Frederiksberg.

Vi ved derfor også hvilke udfordringer, der hører med, når der skal gøres rent. Hvis du ikke gider at bruge din hverdag og weekend på at gøre rent, så lad de professionelle udføre arbejdet for dig.

Billig privat rengøring på Frederiksberg

Vi tilbyder en af de billigste og bedste rengøringer på hele Frederiksberg. Vores faste lave timepris gør os til dem, der har Frederiksberg billigste privat rengøring.

Vi sender altid den samme rengøringsassistent hjem til dig, så du får en fast en, som du kan stole på. Vi har haft mindre gode oplevelser med skiftende personale, derfor har vi nu garanti for, at det altid er den samme person, som kommer hjem til dig, med mindre personen er syg.

Vores rengøringspersonale går ikke før, stedet er helt rent og skinnende.

Vi er de bedste til privat rengøring

Vi har specialiseret os i privat rengøring, og er derfor de dygtigste til at udføre opgaven. Vi ved, hvor vigtigt det er for dig som kunde at føle sig tryg, når du lader nogle ind i dit hjem. Derfor har en lang række krav til vores ansatte og deres rengøring.

Det er ikke ”bare” et kontor, som de skal gøre rent. De skal ind i et rigtigt hjem, hvor folk har deres personale ejendele. Derfor skal rengøringen altid udføres professionelt. Vores arbejde tilgodeser altid dine behov, som du har i forbindelse med privat rengøring.

Vores dygtige medarbejdere bruger kun de bedste produkter på markedet, som er godkendt. Vores rengøring bliver altid udført med omtanke, vi tænker både på dig og vores ansattes helbred.

Derfor benytter vores ansatte udelukkende svanemærkede rengøringsprodukter.