Underholdning til bryllup med Gazellen

Alle vil gerne have noget god underholdning til aftenkaffen, når der er bryllup på menuen. Eller måske bare noget underlægningsmusik, mens folk spiser den fine middagen på den store dag.

God bryllupsunderholdning går i hvert fald aldrig af mode. Især et bryllup er en speciel fest, som finder sted i familien ret sjældent, så det er bestemt noget, der skal og bør fejres. Fx gennem en special tale, en hjemmelavet sang eller noget underholdning hyret udefra. Det være sig en komiker, en sanger, en jonglør/gøgler, en flammesluger, en kok der skal lære gommen at lave mad – eller måske noget så eksotisk som en tryllekunstner, da disse efterhånden har fået en del erfaring med netop bryllupper.

De fleste nøjes måske bare med en lokal DJ, der kan spille efter maden, eller hyrer en hyggemusiker, der kan sidde ved sin synthesizer eller pianoet og spille undervejs. Men tryllekunstnere behøver nødvendigvis ikke at være så dyre.

Den slags koster langt fra de 10.000 kroner, som mange af de lidt mere kendte komikere koster for bare 20 minutters underholdning, så hvorfor ikke prøve det af til den næste store familiefest såsom brylluppet eller konfirmationen. Eller måske firmafesten I skal til?

Bryllupsbudgettet varierer

Budgettet for underholdning til brylluppet varierer nok en del alt afhængig af parrets indkomst og lysten til at holde store fester, men mange bruger flere og flere penge på formålet, uanset hvor i landet, vi befinder os. Uanset om de er tankpassere på Statoil, pædagoger eller direktører i et gazellenomineret firma.

Det er altid gratis at få et tilbud tilsendt på eventunderholdningen, så hvorfor ikke give det et skud næste gang, I arrangerer noget?

Det er også muligt at læse en hurtig guide med flere ideer inden for bryllupsunderholdningen til det glade par inde på denne blog om underholdning og sport.