Glem biotek – tryl er sejt

Tryllekunstnere er nu engang seje!

Velkommen alle teknørder, her er vi tilbage med endnu en fantastisk evaluering, som denne gang ikke handler om biotech eller noget, men om en tidligere evaluering, vi lavede her på siden.

Mange vil huske vi lavede en evaluering af tryllekunstnere, og de som har læst bloggen vil kunne huske at det var Robert Mark, en tryllekunstner fra København der tidligere er blevet nummer 10 ved VM i trylleri, der blev vores foretrukne valg efter grundige overvejelser og afstemning med enstemmigt resultat.

Comedy og trylleri

Skæbnen ville det at vores og Robert Marks veje ville krydses igen, dog denne gang ude vores indgriben eller foreslåede valg på baggrund af vores evalueringer.

Nej, denne gang var det til en fest, som vi var til og der var egentlig godt gang i festen, da det blev annonceret, at der skulle være endnu mere fart på, og ind trådte Robert Mark. Han begyndte at optræde og det var vildt fedt den måde han kunne holde alles fokus på.

Derudover var han hylende morsom, og det var nærmest en blanding af comedy og trylleri, og lige netop denne kombination passede perfekt til netop det publikum, vi var.

Rutinerede Robert Mark

Robert Marks optræden til denne fest, bekræftede os kun i vores første resultat, nemlig at han var virkelig god til at trylle og underholde folk til diverse fester. Hvis man kunne underholde en gruppe børn og man også kunne underholde n stor gruppe dumme studerende, så havde man altså en rutine, som var virkelig god at have med sig i showbizz.

Så hvis jeg en dag skal holde et eller andet for familie eller venner, vil jeg da selv helt klart overveje at få
Robert Mark med og underholde til denne. Det ville da være åndsvagt at se sig om efter andre, når nu vores
hjemme arbejde med evaluering er gjort så grundigt, som det nu er.