Evaluering af biotech i bryllupskager

Her på BAevaluering skal alt jo ikke kun gå op i Biotech og nørderi. For vi går også op i at have det godt og få nye, fede og spændende oplevelser, som vi får ved at prøve så mange nye ting som vi nu ellers kan finde. Og det
er faktisk inden fro dette felt, at denne blog tager sit udgangspunkt.

For på BAevaluering blev vi en dag nødt til at leve op til vores navn og evaluere, ikke biotech, men bryllupskager. For ser du, et af vores medlemmer skulle i en ikke så fjern fremtid giftes, og som det moderne par de var, blev opgaver til brylluppet delt ud mellem dem. Skæbnen ville det dog at vores medlem, den mandlige part, skulle finde frem til den bryllupskage han fandt egnet til den forekomne fest.

Og nu hænger kager og lange biotek-studier sammen, for man spiser lidt af hvert, når tiden går med forsøg og tech-nørderi. Desuden består en kage jo af en masse videnskab i sig selv, så svært fascinerende er en sådan klump dej med smag og farvet pynt på fra en super konditor i København.

Kageglad konditor

Vores flinke medlem mente, at det var en oplagt mulighed til at lave en social begivenhed i vores lille forsamling. Der blev derfor inviteret til bryllupskage-smagning og alle fra vores forsamling var inviteret.

Kagerne var blevet bestilt fra et konditori i København ved navn Strangas. Og hvis du tror du har hørt navnet før, så har du ret, for Strangas optræder tit om morgenen på tv i den mest hyggelige sendetid – mums, ja kage om morgenen er måske usundt, men ikke desto mindre et substantielt emne for de gæve bloggere på BAevaluering.dk.

Smagstest af bryllupskager

Der skulle smages flere forskellige bud på den helt rigtige kage til brylluppet, og vi skulle derefter evaluere
og give karakterer til hver af kagerne, som det nu hører sig til i en rigtig smagning, uanset om det er øl, skærekage eller bryllupsdessert, det drejer sig om.

Vores medlem var en rigtig gentleman så der var selvfølgelig taget højde for at hans kommende kone også ville kunne lide kagen fra Strangas, og dette var intet problem for kagerne så både smukke ud og var med spændende smagsvarianter der skilte sig ud fra andre trivielle bryllupskager.

Den første var med det sunde danske bær havtorn og en anden var mere eksotisk eller sydlandsk om man vil, nemlig med passionsfrugt.

Sæt pris på din bryllupskage

Men vores kære medlem var ikke færdig med at overraske. Han fortalte nemlig at prisen heller ikke var noget man skulle tænke på, og det var en pris man satte pris på. Alt i alt blev det en rigtig hyggelig dag med gode evalueringer og højt humør. Hvem skulle have troet at spise bryllupskager kunne være så sjovt.

Så hvorfor ikke give en pris, der er lidt højere, hvis man får en federe fest med masser af tung kage til brylluppet og eternal love mellem alle parter i festen. Yeah, du kan i øvrigt finde eksempler og pris på bryllupskage på denne side.