Hvor finder man den bedste konditor i København

Det kan være svært at finde rundt i den store jungle af konditorier og bagere i København. Er det bedste dem med flest butikker eller dem der har været i fjernsynet? Eller er det bedste et af de mere ukendte?

Det måske bedste og et af de mest unikke er konditori Strangas i København. Her er kvaliteten på michellin-niveau og man kan forvente kager der både tilfredsstiller gane såvel som blikket.

Hvad er det der gør denne konditor i København så god? Svaret er at alle Strangas kager holder et tårnhøjt niveau, ligegyldigt om det er en kage til hverdag eller en ekstravagant bryllupskage.

Netop bryllupskager kan være en udfordring for selv den mest sejlivede konditor, for der gælder det ikke kun om at have håndværket i orden, men derimod også at leve op til de store forventninger som brudepar, måske især bruden, har til den store fest.
Så det handler altså ikke kun om at få bryllupskagen til at smage godt, det handler også om at få den til at ligne en drøm – brudeparrets drøm lad forstås – så den kan være kronen på værket på det store bryllup.

Bryllupskage i København der lever op til forventningerne

Når man planlægger et bryllup er der meget man skal have styr på, blandt andet bryllupskagen. Hos konditori Strangas laver man bryllupskager på alle højeste niveau, men anerkender også at en bryllupskage kun er succesfuld såfremt brudeparret er tilfreds. Derfor gør den lille konditor i København meget ud af at planlagt, diskuteret og prøvesmagt kagen med brudeparret, således at alle parter er helt enige om præcis hvordan bryllupskagen skal se ud, smage og præsenteres.

Strangas er bestemt ikke den eneste konditor i København og konkurrencen er hård. Men hos Strangas på Åboulevarden tror man på, at den gode kvalitet og de flotte kager for folk til at komme igen og anbefale stedet til andre, således at der i fremtiden også vil blive produceret bryllupskager hos den lille konditor i København.

Sortimentet hos Strangas rummer mere og andet end bryllupskager. Den københavnske konditor laver alt fra små kager, petit four, de franske macarons og større kager til festlige lejligheder.