Gazellens nyheder om overvågningskamera & indbrudssikring

Danskerne for dårlige til indbrudssikring! Når det kommer til at indbrudssikre sit hjem er danskerne alt for gæstfrie. Danmark har, på trods af et større fald de sidste par år, det højeste antal indbrud per indbygger i Europa.

Danmark har den kedelige rekord, at vi er det land i Europa, der har det højeste antal indbrud målt per indbygger. Ser man på tallene fra 2010 var der 809 indbrud per 100.000 indbyggere, mens der i vores nabolande Sverige og Tyskland var henholdsvis 212 og 148.

En stor del af forklaringen er, at vi i Danmark er virkelig dårlige til at sikre vores bolig. Det er simpelthen alt
for nemt at bryde ind i vores hjem, da der ikke tænkes i overvågningsudstyr såsom tyverialarm og overvågningskamera.

Udviklingen taler for tyverialarmer og overvågningskamera

De sidste par år er der dog sket et fald i antallet af indbrud. Dette skyldes, at vi er begyndt at sikre vores hjem med tyverialarmer, kodelåse og overvågningskameraer. Og det skræmmer tyvene væk.

At tyverisikre sit hjem behøver ikke koste en formue. Der findes et hav af muligheder inden for indbrudssikring, og i mange forskellige prisklasser. Et rigtig godt sted at starte er ved at få installeret låsesystemer, der gør det særdeles vanskeligt for en tyv at bryde ind i dit hjem.

Få ekspertens råd til indbrudssikring

Mange hyrer i dag en ekspert til at vurdere deres risiko for indbrud – og rådgive om, hvordan man nedsætter den risiko. En ekspert kan give gode råd om alt fra Ruko-låse til avanceret overvågningsudstyr og give et professionelt bud på, hvad der er behov for.

En ekspert vil ofte starte med at udskifte hjemmets låse, eventuelt til en kodelås. Bor man i et boligkvarter,
hvor der sker mange indbrud eller forsøg på indbrud, kan det også være en god idé med kameraovervågning. Et overvågningskamera kan nemlig, udover at fortælle om aktivitet uden for ens hjem, også virke præventivt over for indbrudstyve.