Lej en affugter med Gazellen

Er du så uheldig, at du er blevet ramt af fugt enten i din kælder, stue eller oppe på taget? Så lej en affugter!

Og hvis svaret var ja, er du blot en af de mange uheldige danskere, som hvert år må lide under for de danske forhold. Det danske vejr er meget strengt, og du kan være sikker på at få mindst en vandskade i løbet af et år, hvis ikke du har sikret dig selv godt nok.

Især med den globale opvarmning in mente er regnen kommet for at blive i Danmark, især i de varmere måneder.

Har du fået en vandskade behøver du dog ikke at gå i panik, for hjælpen er nær. Ved at leje en affugter vil
du være godt beskyttet, og du kan hurtigt få fjernet alt den fugt der er i dit hus inden, at svampen begynder at sætte sig.

Dette skal du være opmærksom på ved leje af affugter

Inden at du tager det endelige valg, og vælger at leje en affugter, er der nogle ting, som du skal være opmærksom på. Maskinen, som skal hjælpe dig med affugtning skal nemlig have nogle specifikationer, som
passer til dit hus, og vi kan allerede nu sige, at hvis du ikke tager højde for dette, vil du ikke have mulighed for at få et tørt hjem igen.

De detaljer, som der er godt at vide om en affugter er drivkraften. Det næste du skal være opmærksom på er arbejdsområdet, og hvis du vil leje en affugter i forbindelse med fugt, er det selvfølgelig dette
arbejdsområde du skal vælge. Temperaturen du skal affugte i spiller også en stor rolle.

Det næste er luftydelsen. Dette afgør hvor hurtigt du kan få et tørt hjem igen. Mange maskiner kan i dag klare op til 280m 3 /t og det er vigtigt at have fokus på ydelsen, så denne tilsvarer jeres aktuelle – og måske akutte – behov.

Det var StatoilGazelle aka CirkleK Mans erhvervshistorie for i dag. Pas på pengene derude.