Artikel: Spiser gazeller pølser fra Statoil?

Mange vil nok spørge sig selv om, hvad de dersens gazelle-dyr, som erhvervslivet taler så meget om, egentlig spiser? Her på Statoilgazelle.dk vil vi selvfølgelig gerne bidrage til at besvare spørgsmålet, så her kommer en spændende artikel om temaet.

Artiklen er måske ikke decideret leksikal, men har relation til det udmærkede website med navnet Artikel-tjenesten, hvor det er muligt at købe små tekster a la denne, som kan få ens hjemmeside højere op på Google. Det, der populært sagt kaldes for en SEO-artikel (søgemaskineoptimering).

Statoil og hvad man spiser

Nå, men det skal jo også handle om dyret, vi talte om før. Og også lidt om Statoil, som der står i overskriften af artiklen. Lad os starte!

Gazellen er generelt glad for at spise – dyret er meget hurtigt, men også ret tungt (altså vejer meget) – men spiser ikke danske svinepølser i form af hotdogs fra Statoil. De ægte gazeller kommer ikke fra zoo, men tilhører antilope-familien, venner. Præfabrikerede, kunstfarvede røde pølser fra tanken har intet at gøre med fair foder til en sådan gazelle-fætter.

De har en fast, lettere spinkel, kropsbygning og er specialister i at leve af sære ting, de finder i tørre områder. Blandt andet i Afrika eller Asien.

Dyret lever vildt mange steder. Ikke på tankstationer eller benzin steder, men f.eks. i tilknytning til ørkener eller på tørre savanner i Afrika. Men også sumpe og regnskove kan de klare sig i. Faktisk ret flot med den alsidighed og levelyst, hvorfor Børsens Gazelle-pris jo netop også er opkaldt efter det hurtige, sejlivede dyr, som vækster trods markedets bevægelser.

Gazellens føde og en artikel om SEO

Gazeller spiser blandt andet kviste og blomster, geviret eller hornene, som de hedder, bruger faktisk mere til at kæmpe mod rivaler med. De stolte dyr kan godt blive lidt stride, selvom de ser ret så rolige og tilforladelige ud.

Nå, men artiklen her skulle jo egentlig handle mest af alt om kost, altså disse ørken eller steppedyrs føde. Svaret på spørgsmålet er, at gazeller spiser planteføde af den slags, de står og skraber op fra jorden med kloven. Dvs. urter, blade, rødder, små planter, græs og den slags uskyldige ting.

De drikker ikke specielt meget og kan overleve i al slags tørvejr som f.eks. en dromedar eller kamel. En bil kan ikke klare sig uden benzin fra Statoil, men vores yndlingsdyr her på bloggen klarer sig faktisk fint uden ret meget ståhej.

Nu er denne SEO-artikel forbi. Lad os prøve at se, om effekten af SEOen – søgemaskineoptimeringen – har virket. Det plejer den at gøre, når Supra Media er på spil
🙂