Gazellens underholdning til konfirmationen

Her på bloggen er vi ikke blege for at omtale mindre virksomheder, som har succes! I denne artikel vil vi derfor gerne fortælle om Statoilgazelle.dks foretrukne underholder for tiden, som fortrinsvis ernærer sig som tryllekunstner. Han hedder Sunny Cagara og har været i gang igennem mere end ti år inden for fagområdet tryl og underholdning.

Tryllekunstneren er bl.a. kendt fra TV-udsendelsen Talent 09, men startede op med at trylle på restauranter og i natklubber samt til familiearrangementer ude i de danske hjem. Familiefester skal ikke undervurderes som niche, især større julefrokoster, bryllupper og mærkedage som konfirmation eller dåb er noget, der bliver efterspurgt.

Konfirmationen er i dansk regi en tradition, som markerer overgangen fra barndom til voksen og dermed god kristen. Sunny er ganske vist fra Danmark, men trylleriet ude til konfirmationer lægger nu engang mere vægt på hygge og humor end netop kristendommen og kirketiden om søndagen.

Prøv ny underholdning til konfirmationen

Nå, men Statoil-Gazellen her har blandt andet oplevet denne herre trylle i andre forbindelser i det danske erhvervsliv (benzin og pølser, anyone?) og må faktisk indrømme, at herren ikke blot er habil til tryllekunst, men også besidder udmærket humor til familiefesten. Så bare book ham ind som underholdning til den næste konfirmation.

Det er måske ofte ting som selskabssange og taler fra far eller mor, der er ingredienserne i de fleste ægte konfirmationsfester som underholdning. Men trylleri er et godt alternativ til disse ting, da isen kan blive brudt mellem venner eller kolleger, som evt. ikke har mødt dele af familien før. Det er kort sagt en god feststarter og giver konfirmanden en anderledes, mere moderne oplevelse end oldemors festsang, som altid skal synges på Jeg er Havren … (jeg har bjælder på).

Gazellens nye approach til konfirmationen

Sagt med andre ord: Hvis I skal bruge en ny måde at underholde på eller blot er ude efter en anderledes gave til den heldige person (han/hun), er Sunny Cagara et godt bud.

Du kan læse mere om denne niche af erhvervslivet på Sunny webside om underholdning til fest & konfirmation.

Læs artiklen om underholdning til konfirmationen