Gardinbussen kører med energigardiner B2B

Denne festlige blog om erhvervslivets gazeller skal denne gang handle om en tidligere Gazelle-virksomhed, som ejer en samling af gardinbusser, der kører rundt til andre erhvervsvirksomheder og rådgiver og hjælper med design af gardinløsninger.

Gardinbussen fra Living Art har eksisteret siden 90erne, men er ikke desto mindre stadig noget af en institution. Erhvervslivet kan godt lide skræddersyet service (hø hø) og gardiner der tilpasses mange stilmæssige designs i kontorets byggeri eller butikken. Noget af det seneste nye, som denne dobbelte gazellevirksomhed (de har været det mindst to gange!) byder kunderne på, er et gratis besøg af gardinbussen, hvor der fremvises energigardiner. Kunden kan se og røre og få prof hjælp til at måle nicher, vægge, vinduer, lofter osv. op, så varen kommer til at passe korrekt. God rådgivning behøver ikke koste spidsen af en jetjager, vel?

Energigardiner kan lyde som et markedsføringstrick, men er faktisk noget af det mest moderne til virksomheder, der går op i arbejdsmiljøet, eller f.eks. offentlige arbejdspladser med en aktiv CSR-tilgang, thi det giver glade medarbejdere. Og et godt ry, så flere gerne vil ansættes der.

Prøv energigardiner med en gardinbus

Ved at købe et energigardin kan Statoil, Shell, DSB, TDC eller hvem det nu måtte være, spare på energiregningen i domicilet, da de isolerende gardiner holder varmen ude – eller inde. Alt afhængig af behovet. De kan også fungere rensende så indeklimaet ikke bliver så indelukket og dårligt, da sammensætningen af stoffet netop går ind og arbejder aktivt med den slags.

Solens energi bliver ganske enkelt bedre udnyttet, hvilket bliver billigere og mere fornuftigt i længden for brugerne, uanset om det er private eller erhverv, der er tale om her. Ved at bestille et besøg af en af de moderne gardinbusser får man en rådgiver og professionel sjæl ud, som der kender til mål og muligheder samt de funktioner, I kan have brug for gardinerne skal kunne.

Det er altid gratis at booke et besøg med gardinbussen fra Living Art, og man forpligter sig ikke til noget, når der er blevet målt op og snakket behov igennem. Bloggen Statoilgazelle.dk kigger gerne på fænomenet gardinenergi igen, såfremt læserne har ideer og inspiration til nye tendenser og artikler.