Selskabslokaler i Roskilde – prøv dem til firmafesten

Man kan sige meget om at udleje et selskabslokale til fester, især noget om selskabslokaler i Roskilde, rockby nr. 1, men her på Statoilgazellens erhvervsblog beskæftiger vi os kun med emnet rent erhvervsmæssigt.

Bevares, der eksisterer en del kommercielle steder, som udlejer deres lokaler til konfirmationer, runde fødselsdage, privatfester m.m. men vi ser på selve B2B-markedet for den slags, right?

Så sandt som gazellen løber rundt på savannen, har det danske erhvervsliv nemlig mod på og behov ´for variable rammer. Det med at sidde på kontoret og lytte til chefens dårlige jokes i et stressende kontorlandskab er nemlig slemt opslidende i længden. Og ikke særlig spændende.

Selskabslokalet: Julefrokost for firmaer i “vinbaren”

Så hvorfor ikke afholde det næste salgs-kickoff eller julefrokosten lidt uden for de vante rammer på den lokale restauranten og i mødelokalerne på arbejdet? Selskabslokaler kan være i høj kurs, hvis de bibringer noget med deres rammer og skaber ny gejst, nyt sammenhold og ny inspiration blandt medarbejderne.

I denne artikel har vi besøgt netop en udlejer med selskabslokaler  i Roskilde. Han arbejder til dagligt med at sælge vin til restauranter og som lagersalg til private, begge ting med udgangspunkt i de samme lokaler, der også udlejes.

Rammerne er nemlig så unikke, at folk gerne betaler lidt ekstra og synes, de har prøvet noget nyt. I dette tilfælde er der tale om en lagerhal i et erhvervsområde. Det lyder ikke så spændende, men lokalerne har det tilbehør, der skal til, og rummer derudover en helt særlig stemning, da der er møbler lavet af vintønder og kasser, kort, blade, samlergenstande mv. fra vinens verden.

Korkpropper som samtaleemne

Den ene væg er udsmykket med korkpropper i en glasfront ud mod indgangen, og det hele er lidt vinbar New York-cool i det, hvis I forstår sådan en lille én..

Placeringen i et lokalområde gør, at der automatisk drypper lidt bestillinger ind fra lokale, som skal bruge et sted at afholde konfirmation, navnefest osv. men udsmykningen og det rå look er det, der kan rykke lidt grænse og give adspredning til firmaet, som skal på “udflugt” et nyt sted hen og lære, modtage inspiration eller feste sammen med kollegerne i forb. med en højtid eller årets  sommerreception.

“Det er sgu fedt, og firmabookningerne skal nok komme,” mener ejer Mikael Torlyk, der selv er “gammel” vinmand fra lokalområdet og derfor kender vintyper og maden, folk måske også booker til deres firmaeven. Så helt tosset er ideen ikke, og vi ønsker altid held og lykke til iværksætterne med deres ideer fra Statoilgazelle.dk.

Vi har skrevet en anden artikel om vinmanden her på vores erhvervsblog. Klik for at læse den også og god bookning herfra!