Prøv en billig ejendomsmægler i Valby

Vi biotek / biotech nerds på BAevaluering.dk har en stor forkærlighed for nørdede temaer såsom kage, kemi, fysik og internettet. Lige netop ejendomsmæglere er dog også værd at evaluere, når man som biotech-studerende jo netop ikke har så mange penge og derfor ikke har råd til at investere i dyre mæglere til en startbolig i karrieren som nyuddannet eller blot en studiehybel.

Nå, men historien her skal jo rumme en evaluering, der ikke bliver alt for kandidat (cand.) agtigt lang, nu hvor vi er bacholerer (BA – yeah) med øl og kage på menuen. Så lad os komme til BA-sagen med det samme uden alt for meget udenomssnak.

Humlen (ja, øl kan vi også lide at evaluere) er, at en af vores dygtige BA-studerende fra DTU skulle lave et forældrekøb af lejlighed med sin familie. Det skulle være en lejlighed i Valby, da bydelen passede med, hvor hans venner boede, og prisniveau var lidt mere fornuftigt i fht. hvad man ellers ser på Østerbro og Frederiksberg.

Lejlighed skulle ikke være stor eller prangende eller noget. Han kontaktede en ejendomsmæglerkædes køberkartotek, men hørte ikke rigtig noget – måske fordi handlen var for lille pga. lejlighedens størrelse og familiens/forældrenes økonomiske råderum.

Så der gik noget tid, og studieåret var for længst begyndt. I stedet prøvede han at kontakte ABC Mæglerne, en uafhængig billig ejendomsmægler i Valby og på Frederiksberg.

De kom ud at kigge på et par boliger uden at finde det rette, men fik et par match via ABCs køberkartotek. Så det blev gennembruddet. De fandt faktisk en god, lille andelslejlighed til sønnen fra DTU og alting blev godt. Han drømmer nu om at sælge lejligheden og flytte i noget større med sin kæreste, og igen skal en af ABCs ejendomsmæglere på banen, og da prisen er fast og fornuftig, bliver handlen sikkert også til noget.

Find en billig boligadvokat også

Liggetiderne er attraktive lige for tiden, så snart skal de to unge turtelduer putte sig under en dyne i et nyt kvarter i Valby.

Anyway, det er dog også en god idé at være opmærksom på noget helt andet, nemlig boligadvokaten. brug ham for syv sytten, da det er så nemt at blive snydt i en ejendomshandel nu til dags. Desværre koster en boligadvokat lige så meget i timen som enhver anden slags advokat. Så det kan blive svært at få råd med alle de udgifter i forbindelse med ejendomshandlen – tænker du nok.

Men, men. Der findes faktisk også billige advokater. Bare ikke så mange… At finde en billig boligadvokat er f.eks. noget af en ørkenvandring, men prøv at søge på nettet og få et overblik. De findes hist og her, men har ofte travlt, så vælg den rette til en start, kig på ratings på nettet først f.eks. Og brug den, du stoler på.

En lav pris behøver ikke borge for dårlig kvalitet, men en boligadvokat er jo ikke gratis, så kig efter uddannelsen som godkendt BOLIGadvokat, der faktisk findes i branchen. Etikken er dermed i orden, så gå efter den mærkning til en start. Det vil I ikke fortryde, kære BAevaluering-læsere!