Evaluering af pris på bryllupskager

Her på BAevaluering er vi kendt for at kigge på de særeste nørdtemaer. Denne gang handler det om kager, som alle glade biotech-nørder jo elsker at fråde, mens der programmeres eller testes bio. Det lyder måske ikke så nørdklamt at skrive om bryllupskager i København – men alligevel er det en pligt, vi skam tager meget seriøst.

Så vi har igennem tiderne smagt lidt på mange kager – skærekager, citronmåner, muffins, lagkage osv. – men bryllupskagen, som folk køber, er tit lidt mere skæg. Etager, figurer af brudeparret, romantiske frugtcremer i sære farver, måske lidt marcipan med bogstaver og sådan. Og så smager det vel egentlig ret godt, må vi sige.

Sæt pris på din kage

Men hvad er prisen på en bryllupskage mon? Vi har erfaret, at det er noget sjovere at gå på smagetur blandt konditorer og spørge på den slags kager end at købe dem! For de kan da godt være lidt dyre. Feks. 100 kr. per stykke og måske minimum 25 kuverter til festen, før de gider gå i gang. Hvis man altså skal have noget ordentligt og seriøst til den store fest.

Så ja, det handler om at se sig for. Og først og fremmest prøvesmage så meget som muligt, så man virkelig er veludstyret på vommen og i sin biotech kage-viden oppe i hovedet. Det kan i øvrigt også godt være lidt svært at finde ud af, hvad de dersens bryllupstingester skal koste.

DEn kommende kone derhjemme siger sikkert: Dyrt, mens du mener: Hmmm … Og I kigger så på forskellige hjemmesider, hvor der faktisk ikke står så meget. Altså andet end at bageren eller konditoriet laver vilde kager til bryllupper og events. Så det gælder om at ringe selv – selv visse kagebagere har ikke engang en hjemmeside i dag! Eller bare besøge en hjemmeside, hvor der er priser. Men det er der sjældent – indtil nu.

Vi fandt faktisk en side, hvor der reklameres med bryllupskage priser. Så prøv at kigge der f.eks.

Tags: