Find en boligadvokat på Frederiksberg

Hvis du er på udkig efter at købe bolig på Frederiksberg, en af de mindste kommuner i Københavnsområdet rent arealmæssigt, vil det nok være en god idé at konsultere en boligadvokat – måske ved at besøge siden her: Boligadvokat Frederiksberg

Her på bloggen BAevaluering.dk evalurer vi studerende som bekendt en masse emner og opgaver inden for forskellige studier for at hjælpe hinanden. Og denne gang har ikke blot de studerende ret, vi andre kan også se fordelen ved at anvende en boligadvokat.

Det er ikke blot nemmere at få ordnet købsaftalen, fx når far skal ordne et forældrekøb, men også rigtig godt at være på den sikre side og få noget god rådgivning. Ingen jævne danskere ved, hvad der juridisk er op og ned i en sådan aftale, og man kan nemt blive snydt i det hele taget, da der er utrolig mange papirsider at kæmpe sig igennem.

Ofte op til 300 sider bare for at købe noget fast ejendom, selvom en del er faste standarddokumenter, energimærkning og lignende. Der er virkelig ingen årsag til ikke at anvende en juridisk rådgiver bare et par timer for ikke at fare vild eller blive snydt! Det kan næsten ikke understreges nok, at man kan blive snydt godt og grundigt og derfor skal passe på.

Fordelen ved en boligadvokat

Rent juridisk er en boligadvokat i øvrigt uafhængig og er derfor købers mand, uanset omd er tale om en dyr en af slagsen til 2000 kr. i timen eller en billig boligadvokat. Han må ikke modtage henvisningsbetaling fra en ejendomsmægler eller en bank og skal for at være godkendt være medlem af Danske boligadvokater. Det er derfor nemt at gennemskue, om I har fat i en advokat, der rent faktisk kan bruges til noget. Bare slå op på deres hjemmeside og tjek selv efter, før I foretager jer noget!

Især på Frederiksberg kan mange købere komme galt af sted, da villaer og lejligheder ofte er oppe i et højt prisleje, og mange derfor falder for det, der er eftertragtet, men det gælder om at passe på. Ikke blot med prisen – hvad man giver – men også paragrafferne i en given aftale. For hvad hvis der er skimmelsvamp i det mørnede murværk i kælderen, eller naboejendommen putter mobilsendere på taget? Mobilstråling er i øvrigt skadeligt, som de fleste kvikke DTU-nørder burde vide – læs mere her: Mobilstråling.

Det var bare en sidebemærkning. Vi håber, at I allesammen tænker jer om, før jeres far skal købe en forældrebolig og leje den ud til jer. Eller I selv skal ud at købe en dag. Det er virkelig faldgrubernes holdeplads, så prøv med en advokat først, venner!

I læste nyheden først her på BAevaluerings blog. Håber I nød den!