På Gazellejagt efter en billig ejendomsmægler

Vi kender det allesammen. Vi skal sælge boligen men ønsker ikke at spilde pengene på et dyrt salær til en ejendomsmægler. I København og på Frederiksberg har ABC Mæglerne succes med at tilbyde lave salærer, som er fuldt gennemskuelige for kunden. I junglen af ejendomsmæglere er ABC Mæglerne noget så sjældent som en billig ejendomsmægler.

Jagten efter en en billig ejendomsmægler kan ellers være krævende – det er ikke som at købe en bil, hvor prisen er tydelig med det samme. Men ABC Mæglerne gør det nemt. Med prisskiltet helt fremme i vinduet på hjemmesiden kan kunden med det samme se, at der er en fast lav pris på både andelslejligheder, ejerlejligheder og villaer.

I junglen af ejendomsmæglere kan Gazellen godt lide fornemmelsen af at slippe for ubehagelige overraskelser i form af ekstraregninger. Her skilter man ikke med No cure no pay – for det står klart, at selvom kunden ikke betaler for en usolgt bolig – så kræver lovgivningen alligevel afgifter ved tilstandsrapporter, energimærke og El-eftersyn på huse.

Besøg mægleren på Frederiksberg

Hellere lille og vågen end stor og doven synes at være mottoet for ABC Mæglerne på Frederiksberg. Her går det stærkt i forretningen, selvom der ikke er store butikker. Du besøger dem på kontoret på Frederiksberg – det er bare lige op ad trapperne.

Når du kommer indenfor mærker du straks, at det er kunden, der er i centrum. ABC Mæglerne er herre i i eget hus og er ikke bare en lille del af en større ejendomsmæglerkæde med omkostningsfulde franchiseafgifter. Der er ingen udgifter til dyre dagbladsannoncer eller pålagt betaling af reklameblokke på landsdækkende tv. Det gør, at ABC Mæglerne kan tilbyde billige priser med kunden i centrum.

Billig – nej gratis vurdering

Hvis du skal du sælge din andelslejlighed, din ejerlejlighed eller din villa i København eller på Frederiksberg, så er det værd først at kigge indenfor hos ABC Mæglerne. Her får du en gratis vurdering af din bolig. For et fast saĺær sørger mæglerne for fremvisning af boligen, åbent hus 1-2 gange om måneden og professionel fotografering. Salæret inkluderer også plantegning, internet- og køberkartotek samt salgsmateriale. Du kan finde mere info om en vis Statoilgazelles favorit-ejendomsmægler nu.

For køberen fremlægger mægler finansieringsforslag og beregning af brutto/netto ydelse. Når handlen er i hus sørger mægler for købsaftale,
den lovmæssige sagsbehandling og endelig nøgleoverdragelse.