Max grubler: Hvem er den første SEO-ekspert?

Der er ikke rigtigt nogle der ved hvem den første seo ekspert var, og det er heller ikke muligt at finde ud af hvem den seneste seo ekspert er. Det er derfor heller ikke muligt at sige hvor mange seo eksperter der i dag er, og det er derfor også umuligt at sige hvor mange der i dag er en seo ekspert.

Grunden til at der ikke er nogle der ved hvor mange der har været en seo ekspert igennem tiden, er fordi at det rent faktisk ikke er officielt at kunne kalde sig selv for en seo ekspert. Der er nemlig ikke nogen uddannelse, og det er også kun folk selv, der kalder sig for en seo-ekspert. Dermed ikke sagt at der ikke findes folk der også er en seo ekspert. Der findes faktisk mange, der kan kalde sig selv for en seo-ekspert. Der er nemlig så mange dygtige mennesker derude, at de burde have en langt mere officel og højere rangering.

 

Den seneste seo ekspert

Jeg tror at jeg vil kalde mig selv for den seneste seo ekspert. Grunden til dette, er at jeg i løbet af den seneste tid, har tjent en masse penge, og er blevet meget bedre til linkbuilding, det er derfor at jeg nu mener at jeg kan tillade mig, at kalde mig selv for lidt af en seo ekspert. Jeg vil ikke sige at jeg er den eneste seo ekspert derude, og jeg er ret sikker på, at jeg heller ikke er den bedste seo ekspert der findes. Dog skal det siges, at jeg er en af de mest kvalificerede til at blive den bedste seo ekspert. Jeg har viljen og evnerne til at blive den bedste seo ekspert. Jeg tror dog aldrig at jeg bliver den bedste seo ekspert, for der findes også mange andre derude, og der er folk der har været i branchen i mange år.

Disse mennesker som også kalder sig selv for en seo ekspert, har simpelthen været i branchen i så mange år, at de ved ting jeg simpelthen aldrig kommer til at lære.