Bliv sund som en gazelle med ny kostplan

Mange af os trænger til lidt frihed og luft i hverdagen. Der er i forvejen så mange ting, der skal tages stilling til, og så mange valg, der skal træffes, så hvis man kan spare sig selv for at skulle træffe unødige ekstra valg, så er det ofte en stor lettelse. Derfor er en sund kostplan rigtig god, eller, det er i hvert fald én af grundene til det. En sund kostplan hjælper dig nemlig i hverdagen på den måde, at den fortæller dig, hvad du skal have at spise.

Dermed er morgenmad, frokost og middagsmad plus mellemmåltider allerede besluttet for dig, og dermed skriver indkøbssedlen også stort set sig selv, og du kan gå halvkoncentreret ned i supermarkedet for at handle ind, mens du bruger størstedelen af din kognitive energi andetsteds.

Du skal træffe færre beslutninger med en sund kostplan

En sund kostplan letter altså beslutningsbyrden i hverdagen, og sørger for, at du kan bruge din energi på noget andet. Og det kan du gøre med god samvittighed, idet du ved, at det ikke bare er hvilke som helst beslutninger en sund kostplan tager for dig. Det er gode, rigtige beslutninger, for det er beslutninger, der gør, at du kan leve sundt uden at skulle tænke alt for meget over det.

Prøv derfor en sund kostplan, og mærk hvordan byrden af små beslutninger der skal tages i løbet af en helt almindelig dag bliver reduceret signifikant, og hvordan den ny vundne energi kombineret med velsmagende sund mad får dit humør helt i top.

Det er de færreste, der ikke synes at i hvert fald nogle ting bliver lettere med en sund kostplan.

Nogle har udfordringer ved at holde kostplanen helt, men erkender alligevel at det med at inspirationen til lækre velsmagende retter hver eneste dag er lige ved hånden så gør andre ting lettere.