Gazellehurtige vinrejser til erhvervslivet

Mange firmaer er begyndt at købe oplevelser til deres medarbejdere frem for vinkurve eller jule-lysestager. Noget af det seneste trendy inden for oplevelser er vinrejser til udlandet, f.eks. Bourgogne eller Piemonte i Italien. Det er noget af en fed ting til medarbejderne eller en afdeling, der skal belønnes for sin indsats i løbet af året.

Det gælder dog om at passe på rent juridisk, da der skal være et vist fagligt indhold, for at rejsen kan trækkes fra i firmaet. Det er altså ikke nok at købe en rejse og drikke en masse vin på et fransk landsted med hjemmelavede baguettes til. Der skal være mere begrundelse og seriøsitet bag.

Uanset om man hedder Statoil Danmark eller Gazelle-Bus og køber en vinrejse gennem bureauet Vintur.dk, er det muligt at arrangere vinsmagninger som teambuilding, således at kollegaerne lærer hinanden at kende påny og lærer at samarbejde om et fælles mål. Det kan bruges i hverdagen til dagligt i en afdeling eller en virksomhed som sådan og er fuldt ud fradragsberettiget tilmed.

B2B-vinrejser til Italien med madlavning

Mange vælger også kulinariske ting som supplement på en skræddersyet vinrejse. Det kan f.eks. være et besøg på en Michelin-restaurant, hvor man kommer med ind bag kulissen og lærer noget om lederskab, eller en session, hvor alle skal dyste mod hinanden i hold som teambuilding i at lave mad.

Firmaet Vintur.dk har f.eks. en vinrejse til Italien, hvor det er muligt at lære at være gourmetkok i råvarernes eget hjemland! Det kan da kaldes fed stil ifølge os på Statoilgazelle.dk og lige noget for erhvervslivets spidser at prøve kræfter med.. Statoil sværger til pølser på benzintanken, men her på bloggen er gourmetmad og vin altså helt okay at bruge penge på til fordel for medarbejdere og andre sjæle i virksomheden.

Årets julegave kan sagtens være en flaske vin fra Bourgogne med et gavekort på en vinrejse til alle i afdelingen. Som tidligere Statoil-ansat kan det godt virke lidt bling, men julekurven eller lysestagen i messing er ikke lige underholdende at modtage år efter år. Især ikke, hvis man har været ansat samme sted i 20 år. En vinsmagning til medarbejderne kan også fungere som en form for gave, men er måske noget, de fleste har prøvet før.

Vi ønsker god fornøjelse med julegaverne i god tid og anbefaler en vinrejse i det nye år eller tidligere endnu! Erhvervslivet kan sikkert også booke en vinrejse til Sydafrika og kigge på gazeller imens. Men en decideret gazellepris garanteres ikke herfra.