Foldegardiner til moderne og flot indretning

Et foldegardin indebærer meget mere lækkerhed end de fleste andre gardiner ifølge Statoilgazellens udsendte medarbejder på pletten i livsstilspressen. Og det er ikke helt hen i vejret at sige det, hvis du kigger på det brede og skønne udvalg.

Foldegardiner er nemlig med i front, når det gælder et smart og tidløst design. Det er elegant, enkelt og klæder ethvert rum i en bolig med sine markante form og lækre detaljer. Og der findes et gardin til enhver smag her i verden ifølge kendere.

De farverige foldegardiner

Hele farvepaletten er også taget i brug, så der er alt lige fra sort, beige, rød, hvid, blå til gul. Eller hælder du til tern eller striber for at give dit rum lidt mere spræl, så er der også gode muligheder for det.

Du kan vælge netop det mønster, den farve eller det mix af farver, som passer til din stil, og som giver et godt modspil til rummets andre ting. En løsning, du ikke vil fortryde et sekund.

Og så er der lige de vanvittige priser … Og du bliver heller ikke ruineret, når du shopper efter foldegardiner. Tværtimod, så får du priser, du har svært ved at sige nej til. Du får meget for pengene!

En god og holdbar kvalitet, som uden problemer folder og ser flot ud år efter år. Og er du endnu mere heldig, spotter du måske et af de mange super gode tilbud, der findes på markedet lige nu. Måske endda via en af de gardinbusser, der er på markedet.

Gå på opdagelse og brug lidt ekstra tid på at finde dine favoritter – det betaler sig. Ikke bare prismæssigt, men også stilmæssigt!

Her på den fede erhvervsblog fra Statoilgazelle.dk skriver vi ofte om gazellevirksomheder, og netop virksomheden Livingart.dk er en tidligere en af slagsen, som vi før har skrevet et par indlæg omkring.

De har en gardinbus i stort set hver del af landet og kører gerne ud og opmåler gratis og fremviser produkter til forbrugeren uden beregning. Tag en dialog med dem en dag – det betaler sig nok! Du kan besøge firmaets gardinbus her.