BAevaluering ser på overvågningskameraer

Pas på din virksomhed eller computeren derhjemme med den rigtige sikring! Hvis du har opbygget en værdifuld forretning, er det rigtig ærgerligt, hvis andre forsøger at stjæle dine værdier. Derfor er det en god forretning at passe på disse med f.eks. et professionelt overvågningskamera.

Et indbrud i en virksomhed kan have store konsekvenser. Der kan være stjålet vigtige maskiner, kostbart udstyr og dyre materialer. Har tyvene været meget voldsomme, kan der også være sket skader på indboet.

Alt i alt en rigtig kedelig oplevelse, der er mentalt og økonomisk ubehagelig. For rigtig mange virksomheder er sikring noget, man først tænker på, når skaden er sket. Og ofte kunne et indbrud have været undgået, hvis man havde taget de rigtige sikringstiltag med overvågningskameraer, tyverialarmer og kodelåse.

Lav en strategi for sikring af virksomheden

Lige såvel som at virksomheden lægger strategier for sine forretningsområder og fremtidige mål, bør der også lægges strategier for sikringen af virksomheden. Og når det handler om at udføre strategier, ønsker man selvfølgelig de bedste folk til opgaven.

Derfor bør sikringen af virksomheden også foregå i samarbejde med en ekspert inden for netop det område. En ekspert vil kunne hjælpe virksomheden med at vurdere, hvor udsat den er og komme med sine bud på, hvad der skal gøres for at sikre en optimal beskyttelse af virksomheden, dens værdier og medarbejdere.

Alarmsystemer behøver ikke vælte budgettet

Rigtig mange virksomheder mener, at det ikke kan betale sig at ofre en masse penge på tyverialarmer og overvågningsudstyr. Men sikring af ens firma behøver ofte ikke at koste så meget, som man tror. Og er uheldet først ude, ville man ønske, at man havde ofret pengene på det.

Når en sikringsekspert skal vurdere en virksomheds sikringsbehov, kigger han på hvilke låse, der bruges. Er det eksempelvis kodelåse eller helt almindelige låse, der nemt ville kunne brækkes op, og er alle vinduer sikret. Han ser også på, hvor overvågningskameraer bør sidde og på, hvor effektivt et eventuelt alarmsystem og en vagtservice fungerer.

Den endelige vurdering munder ud i en række anbefalinger til, hvordan virksomheden sikrer sig bedst
muligt.