BA-studerende på boligjagt i Valby

Tillid mellem ejendomsmægler og kunde er altafgørende.. Hvis du står og skal sælge dit hus i Valby eller vil købe en studielejlighed  der, har du naturligvis brug for en ejendomsmægler. Og en ejendomsmægler er ikke bare en ejendomsmægler, skal vi hilse at sige her ude fra BA-verdenen i DTU’s smukke, maleriske betonelementer.

Valby er til gengæld et sted/en bydel, der er værd at leve og hænge ud som studerende. Der er 7eleven på hjørnet nede ved stationen, når du skal hente smøger, gode tog- og transportforhold, en del restauranter og ikke mindst et væld af cafeer og bodegaer til de lange nætter.

Shoppingcentret Spinderiet har også eksisteret igennem nogle år og danner en udmærket ramme for indkøbene, hvis du har råd med din SU!, sammen med supermarkederne og de små hygge-butikker på Valby Langgade.

For at få den bedst mulige oplevelse med at sælge eller købe hus, er det vigtigt, at man har et samarbejde med en professionel, engageret og kompetent ejendomsmægler. Der er mange muligheder, når du skal ud og finde en ejendomsmægler i Valby, så det kan være svært at finde den helt rigtige.

Du vil dog helt sikkert støder på professionelle og seriøse folk lige meget hvor, du kigger hen. Når man skal finde en ejendomsmægler i Valby og resten af landet, er det en stor del af samarbejdet, at man føler sig tryg, og at samarbejdet er baseret på gensidig og personlig tillid – som kunde er du nødt til at stole på, at ejendomsmægleren er kompetent til at kunne finde den rigtige bolig netop til dig og være trygved at dele ønsker og behov med den anden part, uanset om der er tale om et forældrekøb og det i realiteten er dine “gamle”, der skal lægge pengene.

Et godt samarbejde fører til et trygt og effektivt boligkøb og -salg og vil give tilfredshed gennem hele forløbet.

Jagten på en billig ejendomsmægler i Valby

Når du har fundet din ejendomsmægler i Valby, er det tid til at starte samarbejdet. Alt efter om du er sælge eller køber, vil du have brug for forskellige ting og dermed også få forskellige tilbud. Som sælger af et hus i Valby vil du hos langt de flest ejendomsmæglere i Valby indgå en ”solgt eller gratis”-aftale – bliver huset ikke solgt, er hele gildet gratis.

Som ejendomsmægler vil man sætte sig rigtig godt ind i sin kundes ejendom, så man på bedste vis kan finde den rigtige køber.

Som kunde, der ønsker at købe et hus i Valby, vil du først og fremmest få en professionel behovsvurdering, samt blive oprettet i kundekartoteket. Dit samarbejde vil være med en professionel og seriøs mægler, der har kendskab til lokalområdet og til de huse, der er på markedet, så han eller hun kan finde de bedste og mest relevante tilbud og muligheder frem til dig, der vil købe.

Flere steder har man som ejendomsmægler i Valby også et samarbejde med forskellige steder, der tilbyder hjælp med finansiering af det nye hus. Som kunde kan du dermed få hjælp til finansiering direkte gennem ejendomsmægleren. F.eks. er det muligt at henvende sig til den billige ejendomsmægler ABC via hjemmesiden Abcmaeglerne.dk og få et godt tilbud.