Overvågningsudstyr med BAevaluering

Her på bloggen beskæftiger vi os som ægte BA-nørder fra DTU i Lyngby primært med emner omkring teknik og biotek. Vi ser dog også på studierelaterede emner helt generelt og elsker at anmelde spas og stof fra internettet. Overvågningsudstyr er denne gang det store emne, som vi bryder vores snørklede hjerner med.

For hvorfor overvåge, hvis man kan lade være? Ifølge hjemmesiden Tricktyveri.dk er der dog mange årsager til at investere i overvågningsudstyr, da indbrud og tricktyveri mod beboelse er stadig mere populært hos kriminelle, der er ude efter dyre møbler, gadgets, kontanter osv.

Der er kort sagt gang i de kriminelle, så hvorfor ikke installere noget overvågning for at sikre jer mod indbrudstyve men samtidig også kunne dokumentere, hvis tingene først er gået galt. En mulighed, som ikke er så dyr (så selv vi studerende kan være med), er at indkøb et IP-kamera og installere det selv. Eller få en hurtig assistance tilkaldt fra fx firmaet MS Sikring, der er ægte nørder på området og er ikke dyre ifølge rygtet.

Med IP-løsningen er I sikret, at billeder vil kunne lagres med det samme via en døgn-aktiv internet-forbindelse, så politiet nemmere vil kunne finde frem til en evt. gerningsmand. SAmtidig vil I have videoer eller still-billeder klar af de formodede bagmænd, således at forsikringspengene også kommer mere gnidningsfrit ind på kontoen.

Et overvågningskamera behøver ikke være specielt dyrt nu om stunder, hvor mange større byggemarkeder fører den slags, og der findes webshops på området at vælge imellem. Kvaliteten er dog også derefter, så vi unge nørder her på BAevaluering vil til hver en tid opfordre alle husejere til at anvende god rådgivning frem for at stå for det hele selv. Undersøg også grundigt, om kvaliteten er ordentlig på internettet, før I går i gang. Se feks anmeldelserne på samlesitet for gadgets Alatest.dk, før I investerer i noget, der ikke holder og går i stykker eller noget, der simpelthen er overkill i fht. behovet.