Max søger: Hvad er prisen for en stress-coach?

Da jeg, Max M. Edica, gik ned med stress, var jeg godt klar over, at jeg skulle have hjælp. Det var ikke nok bare at lægge mig på sofa og vente på det gik over, eller at have lange, dybe samtaler med min hund –
selvom det er rart, at den ikke siger mig imod.

Jeg havde desværre været der før – 1 1⁄2 år tidligere havde min krop også sendt stress signalet om at jeg skulle trække stikket. Dengang gik jeg til psykologsamtaler og efter et par måneders sygemelding vendte jeg retur til min pind.

Set i bagklogskabens klare lys, som en vis Kurt Thorsen så rigtigt sagde engang, så kan jeg se, at de samtaler ikke havde så stor effekt – og at jeg så også igen er ramt af den giftige stress-pil, er måske et tegn på, at der ikke blev ryddet rigtigt op sidste gang.

Så hvad så nu? – Efter nu at have surfet rundt på nettet og søgt information, er jeg nået dertil, at jeg vil opsøge en stress-coach, – en veluddannet og certificeret en af slagsen – som både kan hjælpe Mr. Max her med at komme af med stressen, men også at få kigget lidt på, hvad det er inden i mig, der gør, at jeg den ene gang efter den anden bliver ramt af stress.

Altså et regulært stress-coaching-forløb. – Den slags samtaler, tror jeg alligevel ikke på, at hunden kan hjælpe mig med – desværre.

Pris på stress-coach

Men hvad koster det så? Og er det noget en arbejdsgiver vil betale for?

Det er måske lidt lettere, når man siger psykolog end når man siger stress-coach, men heldigvis tror jeg, at arbejdsgiveren er ved at få glukkerne op for, at jo hurtigere jeg bliver frisk igen, jo bedre – for både mig selv og for virksomheden.

At hyre en stress-coach er altså ofte en god investering, og hvilken arbejdsgiver vil ikke gerne gøre en god investering hvis den gældende time pris hos stress-coach er ok fornuftig?

Det er ikke så mange stress-coaches, der reklamere med deres priser, men jeg har fundet en hjemmeside, der viser priser på stress-coaching. Så mon ikke virksomhederne bare skal til lommerne, da det er i alles interesse at undgå alvorlig stress. Jeg ser i hvert fald frem til at slippe af med min stress!

Det er muligt at se denne coachs pris på stress-coaching nu.