BAevaluering.dk – nu med tryllekunstner

Hvad så alle biotek-venner, er I klar til endnu en fed evaluering her hos os på BAevaluering.dk? I dag skal vi se nærmere på en evaluering, vi lavede for en kammerat hvis lillesøster skulle have verdens bedste fødselsdagsgave, man kan give en 7 årig, nemlig en vaskeægte tryllekunstner.

Nummer 10 ved VM i trylleri

Vi blev enige om at samle holdet og lave en officiel evaluering, for de bliver nu de bedste, i disse biotech-
tider. Vi sonderede markedet på nettet og fandt frem til en håndfuld interessante emner, som alle udmærkede sig på hver deres måde.

Alligevel var der en der hele tiden sprang i øjnene og som vi alle mente var den helt rigtige person både ud fra omtale og hvad vores mavefornemmelser sagde, og vi blev overbevist da han tidligere var blevet nummer 10 til VM i trylleri.

Denne tryllekunstner hed Robert Mark. Han blev udvalgt, og det blev ikke et valg, som vi skulle fortryde til denne vigtige fest, hvor børneunderholdning var et vigtigt element.

Trylleri for både børn og voksne

Robert Mark leverede intet mindre end et fantastisk show, som lillesøsteren og alle venner og veninder alle kunne lide. De sad nærmest helt forstenet, og selv dem som havde hængt i gardinerne sad pænt og iagttog dette spektakulære show.

Selv den lidt ældre familie mente det var den bedste gave man kunne give en lillesøster og rygterne siger han blev booket af et andet familiemedlem, til en anden komsammen, fordi det havde været så godt. Så Robert Mark er nok ikke ked af at han begyndte at trylle som kun 12 årig og åbenbart havde lært både at kunne trylle for voksne og børn.

Så nogen gange jan det altså godt betale sig at gøre hjemmearbejdet grundigt og nørde lidt på nettet og tage et kvalificeret valg på baggrund af ens empiri. Vi er glade for at vi kunne hjælpe med en god evaluering, og mon ikke også vi på BAevaluering bliver valgt igen en anden gang.