Muligvis er slankepiller sagen som medica

Jeg – den legendariske sundhedsblogger Max M. Edica – ved det ikke, og du ved det sikket heller  ikke, og vi kan garanteret diskutere det til uendelighed, hvis der ikke  snart kommer lidt flere informationer omkring hvordan og om slankepiller  overhovedet virker, for der er ingen normale mennesker der ved det.

Alle kan selvfølgelig finde en masse informationer omkring slankepiller  på nettet, men det ændrer ikke på at der ikke er en eneste der rent  faktisk ved hvorvidt om slankepiller rent faktisk virker, eller om det  overhovet ikke virker, og om det rent faktisk bare er et placebo produkt,  der på en eller anden måde får kroppen til at tabe sig. Derfor kan  man jo så også sige at hvis det er et placebo produkt, og at det rent  faktisk for folk til at tabe sig, så er det jo at man kan diskutere  om det rent faktisk er et placebo produkt, og hvis det siges at være  et placebo produkt, så er det jo lige netop ikke et placebo produkt  længere, og det er derfor at der er så meget snak omkring slankepiller.

Uanset hvad så er der både gode og dårlige  eksempler på hvordan slankepiller har haft effekt på folk, og der  er ingen der ved om de dårlige eksempler er på grund af slankepiller  eller om det er på grund af andre omstændigheder der bare aldrig kom  ud i medierne, for det blev holdt internt i de familier hvor uheldet  rent faktisk skete. Det er jo typisk i overvægtige familier at sådanne  uheld sker, og jeg forstår helt ærligt ikke at man kan være overrasket,  over der en gang imellem sker nogle uheld, uanset om det er slankepiller  eller ej, så kan man ikke forvente at man kan spise sig selv så fed,  og så bare regne med at slankepiller bare kan skøjte ind og redde  ens liv, uden nogle konsekvenser overhovedet.