Interaktiv tryllekunstner og glad Statoil-kunde

Man kan sige meget om det danske erhvervsliv, men det at være tryllekunstner bliver nok ikke anset for at være en populær karriere- eller indtægtsvej. Mange erhvervsfolk vil nok grine lidt af okupationen og tænke på hvide kaniner, høje hatter og kræmmermarkeder.

Nu om stunder findes der imidlertid virkelig dygtige tryllekunstnere, der også fungerer som underholdere til store julefrokoster og optræder til store shows i cabareter. Man finder også tryllekunstnere, der mere fungerer som stand up-komikere eller indgår som icebreaker-element til konferencer.

Så der er tale om en broget skare, som stadig oftere indgår i erhvervssammenhænge. Og priserne kan ofte være så høje, at man skal være heldig og rig for at kunne booke en tryllende underholder til moster Odas fødselsdag eller kobberbryllup. Netop bryllupsunderholdning kan oplagt bestå i en omgang tryl, så der er noget for alle aldersgrupper. Med musik kan det nok være lidt sværere.

Denne artikel på Statoil-gazelle skal i dag handle om en tryllekunstner, der markedsfører sig meget via internettet. Du kan næsten kalde det for en interaktiv/hyperaktiv approach til tingene. Markedsføring på nettet kan være billigt og effektivt, så hvorfor ikke – en forretningsmand er jo en forretningsmand.

Tryllekunstnerens sociale medier

Han bruger bl.a. Google+ til at dele videoer med og komme højere op i placeringer på søgemaskiner og laver afstemninger på Facebook for at afprøve sine idéer før et show. På sin hjemmeside Sunnycagara.dk kan han også finde på at lægge sine oplevelser ud på en blog for at komme i øjenhøjde med sit publikum.

Man kan godt grine lidt af videoerne på Youtube, for der er mange af dem og billedkvaliteten og jokes’ene varierer også en del. Det giver dog et godt indblik af mandens evner, og man må virkelig sige, at han formår at brande sig over for erhvervslivet, hvilket prisen også afspejler.

Han hedder som sagt Sunny Cagara og er Gazellens foretrukne emne inden for trylleverdenen. Han handler efter sigende sin benzin og fyringsolie hos Statoil og kan godt finde på at shoppe en hotdog eller to efter et par shows i Jylland efter sigende.