Gazellens boligadvokater på Frederiksberg

Gazellen fra Statoil fortæller i dag en ægte erhvervshistorie om succes.

Når det kommer til køb og salg af bolig, er Hans og Jørgen de rigtige. Centralt beliggende på det dejlige Frederiksberg finder du Hans og Jørgens advokatkontor, som hjælper dig i boligkøbsprocessen, når du har brug for det. Hans og Jørgen startede deres boligadvokatfirma tilbage i 1979 i en lille lejlighed på Frederiksberg.

Hans og Jørgen er stadig en del af virksomheden, dog er der kommet flere medarbejdere til, da virksomheden er vokset siden. Hans og Jørgen er sidenhen flyttet til større lokaler stadig beliggende på Frederiksberg. Firmaet er vokset sig større og har i dag 8 advokater ansat, som kan tage sig af dig og din situation.

Når du kontakter Hans og Jørgen, får du fat i vores sekretær Mette, som har været med os fra start. Mette vil guide og hjælpe dig med at finde den advokat, som passer bedst til din situation, så vi kan komme godt fra start med samarbejdet og få hjulpet dig på vej.

Din boligadvokat på Frederiksberg

Som boligadvokater på Frederiksberg kan Hans og Jørgen hjælpe dig, når du vil investere i fast ejendom og mursten.

Alle vores ansatte kan råde dig omkring hele boligkøbsprocessen,
herunder forsikring, lån og finansiering. Vores opgave som boligadvokat er at sørge for, at handlen eller salget går godt. Som kunde hos os ved, hvad du får, fordi Hans og Jørgen har gennemlæst købsaftalen for fejl. Vi varetager også diverse andre praktiske opgaver, så du undgår fejl og problemer med dit køb eller salg.

En garanti vi altid lover vores kunder er, at vi som boligadvokater tager ansvaret, hvis noget skulle gå galt i en handel, derfor er du hos Hans og Jørgen sikret hele vejen i
processen. Har du andre ting, du synes, at boligadvokaten skal følge op på, spørger du bare.

Hvis du har nogle spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon eller e-mail og så ser vi nærmere på din situation.