Find en god stresscoach med Gazellen

I denne artikel på Statoilgazelle.dk handler det om værdien ved at anvende en stresscoach.

Vi lever i et samfund, hvor vi konstant bliver stimuleret – konstant bliver vi – og lader os blive – bombarderet med information. Selv den vigtige kvalitetstid med børnene, er vi nødt til at sætte tid af til i kalenderen.

Vores arbejde er ofte stressende og opskruet med store krav til karriere, videreuddannelse etc. Vi skal gøre det hele mere end godt nok for at være gode nok.

Vi løber rundt i et hamsterhjul i forsøget på at tilfredsstille egne og omgivelsernes behov for præstation og måske yderligere egne behov for selviscenesættelse.

Vi mister kontakten til nu’et, overser de små glæder, mister grebet om egne værdier og prioriteringer. Vi overhører kroppens signaler om at stoppe og ændre adfærd – vi fortsætter til vi er blevet så rundtossede, at vi går ned med stress.

Og hvad gør man så? – Går hjem og lægger sig i hængekøjen og venter på det går over? Signalerne om overbelastning i form af stresshormoner i kroppen og en hjerne, der er sat delvis ud af drift, – kan det bare gå væk af sig selv?

Det kan det måske, hvis man bliver i hængekøjen længe nok, men da det ofte er tanker, der forårsager stressen, kan det tage sin tid, hvis man ikke får hjælp.

En certificeret stress-coach kan hjælpe

En veluddannet og certificeret stresscoach kan være den støtte man har brug for, for hurtigere at genfinde sig selv – til igen at få balance i livet.

En certificeret stress-coach yder både afhjælpende såvel som forebyggende stressbehandling – typisk i form af f.eks. et forløb inden for stresscoaching i København og omegn, der strækker sig over et par måneder.

Du bliver undervist i afstresning og støttet i processen med at finde dine prioriteringer og værdier, så du kan stå ved dig selv og sige til og fra med udgangspunkt i den du er.

Stresscoaching er et ofte undervurderet instrument i det danske sundhedssystem, men er på vej til at blive mere populært og mindre tabubelagt.