En ejendomsmægler i Valby får besøg af Gazellen

Hej venner! Nu er det igen jeres yndling græsspiser (Eller er det hotdogs fra Statoil?), der skal se på temaet ejendomsmægler. Gazellen der skriver om endnu en god historie som i sikkert gerne vil høre. Hvis I har fuldt godt med på bloggen vil i have lagt mærke til at gazellen tidligere har nævnt at han søgte nye græsgange og savanner.

Boligjungle af ejendomsmæglere i Valby

Jagten på nyt græs gik over stok og sten og med hjælp fra de andre dyr, fandt jeg frem til at det måtte blive de store sletter ved Valby eller ved de frodige skove på Frederiksberg. Men jeres gazelle søgte og søgte efter bolig, nat og dag blev der ledt, men uden held. Det at stå på egne ben i en ny by kan være svært og når man mest af alt synes det minder om en boligjungle er det klart at man har brug for kompetent hjælp, hvis man skal godt igennem det. Derfor søgte denne gazelle efter hjælp og fandt det.

Hvis gazelle-far her skulle finde den rigtige bolig, var det også nødvendigt at den kostede den rigtige pris og at ejendomsmægleren der skulle hjælpe ikke var alt for dyr.

Dette var dog en sværere opgave end som så, og der var mange ejendomsmæglere hvis priser simpelthen var for uigennemsigtige til at normale mennesker (og dyr) ville have nogen som helst chance for at kunne finde den eksakte pris.

Faste priser hos ABC Mæglerne på Frederiksberg

Det var indtil ABC Mæglerne på Frederiksberg dukkede op og jeres gazelle var lige ved at få hotdoggen fra Statoil galt i halsen. Denne ejendomsmægler var ikke kun på Frederiksberg, men også i Valby, så de dækkede begge områder og kunne derfor give det eksakte overblik over boliger i områderne.

Derudover var ABC Mæglernes priser faste. Dette vil sige at priserne afhang af hvilken boligtype man søgte og ikke ændrede sig ud over dette.

På deres hjemmeside kunne man tydeligt se priserne og det var nemt at sammenligne for at finde den helt rigtige bolig, det helt rigtige sted. Det er derfor blevet besluttet at det bliver ABC Mæglerne der skal hjælpe mig med at finde drømmesletten, så det kan du også vælge at gøre.