Gardinbussen har markiser med motor!

Man kan more sig lidt over valget af emner her på vores blog på BAevaluering.dk, men det hele skal jo ikke kun handle om studier af biotech og mikrobers evolutinære udvikling. I dag skal det handle om noget lidt sjovere, nemlig gardinbusser.

Vi har måske alle hørt om Sega Gardinbus, der ofte reklamerer i printmedier, men der findes fx også slags af sin art. Gardinbussen, jeg selv har haft en god oplevelse med, hedder Living Art og er lidt mere kvalitetsminded. Firmaet bag har også eksisteret i mange år og har fast flere busser tilknyttet i hver landsdel. De er lidt bredere i sortimentet og kender til nogle MEGET nørdede emner såsom energibesparende gardiner, mørklægningsgardiner der ikke er sorte og markiser med motor og fjernstyring til, hvis du er på ferie.

Gardinbussen har også markiser med motor

Mange biotech nerds eller DTU-nørder hele generelt kender jo nok til det problem, at man er på backpack-tur i et fremmed land og frygter hedebølge og varme i stuelejligheden, når man kommer hjem. Men nej, BAevaluering evaluerer, at det ikke kommer til at ske. Man kan bare fjernstyre markisen frem og ud mod vejen, så der ikke kommer så meget sol ind. Også selvom man er ude at køre i tog i Syditalien, kan det godt lade sig gøre. Internettet virker, gør det!

Teknik og biologi i form af biotek / biotech-emner, især bachelor-rapporter, er noget af det mest hotte her på vor blok, så hvorfor ikke de lidt mere moderne gardinløsninger. Faktisk findes de derude, og gardinbussen kan rumme andet end blot mærklægningsgardiner eller persienner til lillemor på Solitudevej.

En markise med motor er ikke noget, alle studerende lige køber, men så dyrt, som man tror, det vil være, behøver det ikke være med et strakslån. Fordelen er indlysende, hvis man er ude at rejse, men det er også praktisk i dagligdagen, da en markise ikke tager alt lyset på én gang og samtidig har den fordel, at ikke al varme bliver indendørs, men sætter sig i markisen udenfor. Smart, ikke? Jeg købte en markise med motor og viser den frem til alle!