Vinrejser til Frankrig – en biotech-nørds paradis

Her på BAevaluering.dk er vi ekstra gode til at nyde livet ved siden af jobbet som biotech-studerende og evaluerings-eksperter inden for vin, kage og andre ting, der smager godt! Vinrejser er dagens tema på bloggen, for alle kan bruge lidt drue-forkælelse i ny og næ, ikke?!

Det kan anbefales at planlægge sommerens vinrejse i god tid. Der er mange fordele ved allerede at planlægge en vinrejse nu. Hvis du er ude i god tid, får du den bedste ferie til den laveste pris.

Med vinteren lige om hjørnet og kulden, der trænger sig på, er det fristende at knappe en god flaske vin op og drømme sig væk til solbeskinnede vinmarker og gamle romantiske vinslotte. Og Kierkegaard var ikke helt gal på den, da han sagde, at ”Forventningens glæde altid er den største”, for det at gå og planlægge og glæde sig til en ferie kan være det, der får en gennem vinterens kulde og mørke.

Book en plads i Paradis med en fransk vinrejse

Hvis du drømmer om at spankulere gennem drueranker i Alsace i Frankrig, spise frokost på et vinslot i Toscana eller middag i en gårdhave i Provence kan der være andet end forventningens glæde at komme efter. De forskellige rejsebureauer, der planlægger vinrejser, er nemlig allerede nu i gang med at få de sidste aftaler på plads, inden de er klar til at tage sine gæster med på de fantastisk smukke destinationer.

Og som med alt andet, er det dem, der kommer først, der får de bedste pladser.

Vinrejser på 1. klasse – til 2. klasses pris

Når du booker din vinrejse i god tid, får du ikke kun de bedste pladser til de skønneste steder og oplevelser.
Du får dem også til en rigtig god pris, siger vores biotech nerd-gen os. Og så smager det jo også godt. Hvad med f.eks. at tage en afstikker i form af en vinrejse til Italien?

Hvordan det hænger sammen, når prisen er den samme om et halvt år? Jo, du betaler den samme pris for din vinrejse om du får det bedste, næstbedste eller tredjebedste hotel. Når du booker i god tid vil der være størst chance for at få den overnatning, som alle vil misunde dig.

Vil du sove i silkelagener i et hundreder års gammelt vinslot, med rustik landidyl og alt i komfort, med solnedgang over vinmarkerne og adgang til kulturelle og sansemæssige oplevelser, så lad forventningens glæde starte allerede nu. Du kan læse mere om det forunderlige ved vinens verden her.

God fornøjelse med druelysten og udviklingen af biotech hvis du virkelig er en nørd.


Hvis du ikke kan få nok og bare er vildt interesseret i bioteknologiens univers af test, kanyler og laboratorieforsøg, er det bare med at indskrive sig på DTU. Man kan også bare vælge at læse lidt om vin på Wiki i stedet for …