Ejendomsservice i København – lej en vicevært

Her på Baevaluering.dk er vi vilde med underlige emner omkring biotek, bacheloropgaver og DTU-sladder helt generelt. Plus naturligvis junkfood og blogging på nettet.

I dag skal det handle om ejendomsservice i København, for hvem kender ikke til den klassiske vicevært a la Meyer fra Huset På Christianshavn med kost og spand. Den slags findes stadig i ejendommene i storbyen og her på kollegierne ved DTU, men måske ikke i så udtalt grad som tidligere, hvor viceværten ofte fik en meget lav hyre, men til gengæld var en ældre herre, der så boede gratis i opgangen eller ejendommen som sådan.

Nå, men her på BA-nørdernes blog har vi opsnuset, at det er en trend at leje en vicevært til job på arealet med alt hvad der dertil hører af ejendomsservice på stedet i København, hvis der er brug for trappevask, vinduespudsning, fejning og den slags.

Ingen opgaver er for store eller for små. Ingen opgaver er for svære eller for lette. Vi giver her ordet til rengøringsfirmaet SyRen, der også udfører ejendomsservice i hovedstadsområdet:

“Vi er behjælpelige med opgaver af enhver art, så overlad trygt din opgave til os: Vicevært med fagekspertise i alle slags opgaver, hvor hænderne er skruet rigtig på, og hovedet er skruet rigtigt sammen,” siger en udsendt fra firmaet.

BAevaluering – mere end skimmelsvamp

“Vi klarer ejendomsservice i København – lej jeres vicevært hos os, hvor et professionelt team af både håndværker og vicevært står klar til at udføre din opgave med et godt og solidt håndværk,” siger den flinke, lidt ældre herre, der ligner en vicevært, til BAevaluering.dk og smiler for at få lidt ekstra omtale på bloggen.

“Uanset hvilken medarbejder vi stiller til rådighed i forhold til din opgave, vil den blive klaret med en erfaren hånd. Så din opgave er altid i sikre hænder hos os! Som vicevært klarer vi blandt andet vedligeholdelse af udendørsarealer, trappevask, snerydning og reparationsarbejde. Og vi gør det året rundt! Og med glæde, fordi vi elsker vores arbejde,” forlyder det fra “rengøringsmafiaen” på den gode måde.

Firmaet forklarer, at der er tale om en fleksibel ejendomsservice, der altid laver aftaler med jer som kunde, som passer til ønsker og behov. Altså fair kontrakter med mulighed for særhensyn til gamle opgange, knagende trapper osv.

“Vi dækker vi bredt i hele Københavnsområdet. Vi er dit oplagte valg, hvis du mangler en erfaren vicevært til at få løst alle former for opgaver inden for ejendomsservice,” lyder det fra manden.

Her hos BAevaluering’s blog har vi tidligere skrevet en del om fascinerende mikrobiologiske emner omkring skimmelsvamp, og vi videregiver også gerne viden omkring al den støv, der ligger i ejendommene i hovedstaden. Så giv et tip, hvis du ved mere og ønsker noget omtalt! Skimmelsvamp ligeså, venner!