Den gode pressemeddelelse inden for biotech

Hvis man som nystartet eller veletableret virksomhed, som er i gang med et spændende projekt eller proces, og gerne vil fortælle andre om det, er det en rigtig god i de at bruge pressemeddelelser som virkemiddel til dette.

Her på biotech mener vi mange firmaer glemmer at indtænke denne del i deres strategi og kommer derfor ikke langt nok ud som man havde håbet var muligt. Det er der nu hjælp til, hvis du læser denne blog fra BAevaluering.dk – de vilde biotech og videns nerds fra DTU
🙂

Fokus på PR med pressemeddelelser

Hvis man som virksomhed selv sidder og forsøger at skrible ned alle de gode oplevelser virksomheden skaber for dens medarbejdere, kan det være svært at få skrevet det på den rigtige måde, og hvordan skal man egentlig gøre det? Derfor kan det være en fordel at tage kontakt til et PR-bureau med fokus på hjælp, med for eksempel pressemeddelelser.

Dette sikrer dig og dit firma at alle de dele du gerne vil have med kommer med i den og processen i sig selv bliver langt mere strømlignet og designet efter dine ønsker som virksomhed, selvstændig, virksomhed eller blogger. Eller måske faglig organisation.

Supra Media og erfaring med B2B pressemeddelelser

Et godt bud på en sådan partner kunne være PR-bureauet Supra Media. Dette bureau er specialiseret i netop pressemeddelelser og vil derfor være perfekte til netop at få jeres produkt sendt afsted på den bedst mulige måde. Supra Media kan, udover at hjælpe med jeres pressemeddelelse og en fair pris, også være behjælpelig med at supplere pressemeddelelsen med andre virkemidler og måske bringe nyheden længere ud end den ellers ville være kommet.

Udover dette er det nok også langt billigere for jer som virksomhed at benytte jer af målrettet PR frem for normale annoncer. Ifølge biotech-branchefolk kan public relations-virkemidler bibringe en god, varig branding i især branchemedier, således at salget og ryet/historien om et firma kan blive gavnet.

SEO – søgemaskineoptimering med garvet bureau

Et andet værktøj er det såkaldte – SEO – som er søgemaskineoptimering. Da det er blevet normalt at finde alt på Google, både nyheder og indkøb er det en god ide at være højt oppe på Googles søgninger for at kunne plante sit budskab hos en kunde eller måske en journalist, der skal skrive om emnet eller finde nye, fede erhvervshistorier inden for biotek.

Dette er også en ting, de kan hjælpe dig med. Supra Media er derfor en god hjælp til din virksomhed i forhold til SEO. Disse dele er bare et udpluk af måder, hvorpå Supra Media kan hjælpe dig og din virksomhed til at få større gennemslagskraft om det så er online eller offline.

Prøv søgemaskineoptimering og få flere kunder eller ny, solid branding gennem påvirkning via internettet. Biotech Yeah! Prøv et SEO bureau i dag….