Støvfri hovedrengøring med BA Nerds

Her på BAevaluering er vi ret tossede med at skrive om mikrober og bakterier, da vi jo er vant til at stå med reagensglassene på DTU og eksperimentere. Denne gang skal det ikke handle om skimmelsvamp og skadeservice, nok snarere hvordan man undgår at komme så langt ud i privaten.

Så nu fortæller vi nerds fra DTU om hovedrengørings nødvendighed, nemlig om et relativt nystartet firma, der har styr på den slags!

Hos Støvfrit, som firmaet hedder, foretager de hovedrengøring for kunder med garanti for en støvfri omgang – hver gang! Rengøringen kan nemt og hurtigt stige os til hovedet i en travl hverdag, derfor skal du lade Støvfrit foretage en hovedrengøring, du vil kunne se og mærke mange dage efter, skriver de.

Hovedrengøring i København

Geografisk dækker firmaet hele København og omegn, så hvis du står og drømmer om hovedrengøring og en totalt mikrobefri hverdag, er du kommet til de rette. “Vi kører ud i hele København og gør rent for vores kunder,” siger de til BAevaluerings skarpe reporter.

“En hovedrengøring er klart det bedste valg, hvis man vil have et 100 % støvfrit og rent hjem. En hovedrengøring foregår således, at vi rykker ud til dig med vores dygtige rengøringspersonale som med det samme går i gang med at skrubbe og skure, så dit hjem bliver rent. Alle rum bliver gennemskuret og skrubbet, så du igen får et rent og støvfrit hjem.”

De aftaler først og fremmest hvilke rengøringsopgaver, der skal foretages i forbindelse med hovedrengøringen, efterfølgende får du et tilbud inden de går i gang. Ved en hovedrengøring kan de blandt andet vaske paneler, døre og karme. Afvaske dit køkken samt din ovn, køleskab og køkkenskabe både indvendigt og udvendigt. De kan også nedvaske hele dit køkken. Rengøre vinduesrammer, tage gardiner ned og vaske dem, rense dine tæpper, så der bliver vildt støvfrit..

“Vi foreslår, som udgangspunkt, vores kunder at få hovedrengøring, når årstiderne skifter, fordi her begynder man at slæbe nyt snavs med inden for og solens lys begynder at skinne skarpere. Derfor kan det bedst betale sig at få en hovedrengøring, når årstiderne skifter. Så er du også støvfri, når forårssolen begynder at skinne ind ad dine nypudsede vinduer.”

Kontakt os på Stovfrit.dk, hvis du vil høre nærmere om en komplet hovedrengøring, så kommer vi ud til dig og aftaler opgaver og pris. Vi giver altid et uforpligtende tilbud.